Lucian Bode: “PNL a câștigat cele mai multe primării și rămâne principala forță politică în județul Sălaj”


Secretarul general al PNL și vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode, le mulțumeste sălăjenilor într-o postare pe Facebook că au ieșit într-un număr foarte mare la vot duminica trecută și, mai ales, că majoritatea au ales să voteze pentru continuarea proiectului liberal în Sălaj. Bode menționează în același mesaj că liberalii a câștigat cele mai multe primării din județ, astfel că, cel puțin pentru următorii patru ani, PNL va rămâne principala forță politică în Sălaj.

“Sălăjenii au votat pentru dezvoltare și pentru continuarea proiectului Sălajul Liberal! Vă mulțumesc pentru că ați ieșit în număr atât de mare la vot și ați ales proiectul liberal pentru Consiliul Județean, iar Dinu Iancu Sălăjanu își continuă mandatul cu aceeași pricepere și dedicare pentru binele comunităților. Felicitări, Dinu! Proiectul liberal intră într-o nouă etapă. Sunt convins că vom face lucruri bune și de acum încolo pentru Sălaj și sălăjeni,  împreună cu cei 27 de primari liberali și echipele lor de consilieri.

PNL a câștigat cele mai multe primării și rămâne principala forță politică în județ.

Cristian Lazăr a recâștigat primăria Șimleu Silvaniei cu un scor istoric, peste 70% din șimleuani i-au acordat încrederea. Felicitări, Cristi!

Bun venit primarilor liberali care se alătură celei mai performante echipe din administrația locală, echipa liberală: primarul din Bobota, Mugurel Moraviț, primarul din Coșeiu, Lucian Vulpe, primarul din Cristolț, Cristian Nechifor, primarul din Sălățig, Grigore Mărieș, primarul din Sâg, Nicolae Peștean, primarul din Zalha, Vasile Seliștean.

Le mulțumesc pentru toată munca lor în fruntea comunităților, primarilor care au condus localitățile: Băbeni – Dorel Vancea, Cizer – Nicolae Pavel, Gârbou – Alexandru Spătar, Marca – Ioan Șumălan, Năpradea – Vasile Fodor, Surduc – Alin Băbănaș.

Faptul că sălăjenii au ales continuarea drumului bun și drept pe care l-am parcurs împreună în ultimii ani ne onorează, dar este, totodată, și o mare responsabilitate pentru noi.

Am încredere în echipa liberală din Sălaj că va face performanță în administrație ca și până acum, și va da totul pentru frumoasele noastre comunități.

Vom continua proiectele începute și vom demara altele noi, vom atrage fonduri europene și naționale pentru comunități, vom construi aici, acasă, un județ în care să trăim cu drag și de care să fim mândri.

Faptele vor vorbi și de acum înainte pentru noi, pentru că suntem oameni ai faptelor!
Împreună dezvoltăm Sălajul!”, a precizat Lucian Bode.

Reamintim că, în urma alegerilor duminica trecută, în Sălaj, Partidul Naţional Liberal a câştigat 27 de primării, fiind secondat de Partidul Social Democrat, cu 19 primării şi Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, cu 13 primării.One thought on “Lucian Bode: “PNL a câștigat cele mai multe primării și rămâne principala forță politică în județul Sălaj”

  1. acu să vezi angajări (de neamuri si sinecuri ) contracte pe bani publici sau plăți ținute la sertar deblocate ….. Sa fie sănătoși copii copiilor noștri să poată plăti

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *