4 răniţi. Accidente rutiere din neatenţie. Tânăr răsturnat cu motocicleta, tânără neasigurată la viraj


Două accidente cauzate de neatenţie au avut loc în localităţi sălăjene, soldate cu 4 răniţi, transportaţi la spital.

Autoaccidentare între localitățile Borla și Bocșa

“Vineri, 10 mai a.c., la ora 15.30, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe D.N. 1 F, între localitățile Borla și Bocșa, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că, un tânăr de 18 ani, din localitatea Valea Pomilor, județul Sălaj, în timp ce conducea un motociclu, pe D.N. 1 F, pe direcția Zalău – Satu Mare, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutier continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Jibou / Accident rutier

Vineri, 10 mai a.c., la ora 20.06, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Jibou au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe D.N. 1 H, în localitatea Jibou, s-a produs un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, o femeie de 29 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Zalău – Jibou, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în cadrul cercetărilor, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga, autoturismul condus de aceasta fiind acroșat în partea stânga spate de un alt autoturism, care efectua manevra de depășire, condus de un tânăr de 19 ani. În urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, cei doi conducători auto, precum și un bărbat de 30 de ani, pasager în primul autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la o unitate spitalicească.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier”, informează IPJ Sălaj.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *