Accident cu două victime în Mirșid


Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați astăzi, 26 iunie, în urma unui apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Mirșid, s-a produs un accident rutier în care sunt implicate două autoturisme.

“Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că un bărbat de 75 de ani, din localitatea Ceaca, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1 H, în localitatea Mirșid, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, la intersecția cu D.N. 1 T a intrat în coliziune față – spate cu autoturismul care circula în fața sa, condus de o femeie de 35 de ani, din municipiul Zalău.

În urma impactului, femeia de 35 de ani, precum și un bărbat de 82 de ani, din localitatea Ceaca, pasager în primul autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la o unitate medicală.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Sălaj.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *