Alin, praful e divin, inspiră-l din plin


Aflat cu treabă electorală pe la Zalău, candidatul la funcţia de primar al oraşului al unui partid care îşi caută un reper în viaţa politică, Alin Prunean, conştiincios cum îl ştim, a coborât în mijlocul poporului, nu la firul ierbii, cum fac fotbaliştii, ci chiar la firul de praf.

În periplul său i s-au înscămoşat papucii de la praful urbei şi, pentru că în Zalău nu mai sunt lustragii de treabă, şi-a băgat încălţările în frecuşul de pe reţelele de socializare.

“Este inadmisibil ca într-un oraș să existe atât de mult praf încât să-l confunzi cu pământul de pe drumurile de țară, neasfaltate! 😡Nimeni nu-l sesizează? Nimeni nu realizează că e un real pericol pentru sănătate?
📌Sunteți mulțumiți de curățenia de pe străzile din Zalău?
Spuneți-mi cât de mult praf este în cartierul în care locuiți. Chemați-mă în cartierul vostru iar eu voi veni să găsim soluții împreună”, s-a adresat Alin Prunean către poporul prăfuit.

Ca nişte cetăţeni implicaţi social ce suntem, venim şi noi cu câteva propuneri pentru rezolvarea problemei:

1. Să vorbim cu vrăjitoarele Zalăului, să ne împrumute nişte mături.

2. Să mergem la Altex, unde-s cele mai ieftine electrocasnice şi să cumpărăm nişte aspiratoare sau la vreo farmacie, după nişte pipete pentru aspirat mucii din nas.

3. Soluţia cea mai fericită, mai ales dacă praful merge cât de cât către alb, e să ne adunăm ciopor pe străzi, să porţionăm gospodăreşte praful, să-l facem liniuţe şi să-l inspirăm cu poftă, când pe o nară, când pe alta.

4. Stai jos, 4!

Praf şi pulBERELasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *