Aproape 200 de amenzi, 17 permise şi 5 certificate de înmatriculare. Acţiune ale poliţiştilor sălăjeni şi clujeni


Polițiștii rutieri sălăjeni, alături de cei clujeni, au derulato o acțiune, pentru asigurarea unui climat de siguranță pe șoselele din județ, ocazie cu care au aplicat aproape 200 de amenzi.

În perioada 26 – 27 aprilie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în colaborare cu polițiștii Serviciilor Rutiere din cadrul Inspectorateloe de Poliție Județene Cluj și Maramureș au desfășurat acțiuni pe sectoarele de drum D.N. 1 C și D.N. 1 H, respectiv pe drumul județean 108 A, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, pentru depistarea, precum și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 198 de sancțiuni contravenţionale, dintre care 114 au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză, au fost sancționate 6 depășiri neregulamentare, iar 78 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 17 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri vor desfășura astfel de acțiuni și în perioada următoare, în vederea prevenirii producerii evenimentelor rutiere și menținerea unui climat de siguranță de șoselele din județul Sălaj”, informează IPJ Sălaj.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *