„Armata portocalie” a lui Umbrărescu lucrează neîntrerupt pe tronsonul de autostradă Zimbor – Poarta Sălajului


UMB Spedition, compania deținută de Dorinel Umbrărescu, continuă să stabilească recorduri datorită ritmului rapid în care progresează lucrările pentru autostrăzile din România. În prezent, angajații săi muncesc neîntrerupt la unul dintre cele mai dificile tronsoane din țară: Zimbor – Poarta Sălajului, care se întinde pe 12 kilometri.

Tronsonul din Autostrada Transilvania reprezintă o adevărată provocare, însă este și o oportunitate prin care Dorinel Umbrărescu demonstrează că își merită titlul de „Regele Asfaltului”. În timp ce alte firme de construcții întâmpină dificultăți chiar și la proiecte mai simple, echipa sa pare să funcționeze la un nivel superior. Există mari șanse ca lucrările să fie finalizate înainte de termenul stabilit cu CNAIR, susține project-e.ro.

Potrivit sursei citate, motivația lui Dorinel Umbrărescu este considerabilă. Acesta a semnat un contract cu statul român, în valoare de aproape un miliard de euro, pentru construcția a 40 de kilometri de autostradă. Contractul, semnat în 2020, stipulează un termen de 36 de luni pentru finalizare, dintre care 12 luni sunt alocate proiectării și 24 de luni execuției.

Echipa lui Dorinel Umbrărescu lucrează zi și noapte pe unul dintre cele mai dificile drumuri din România: tronsonul Zimbor – Poarta Sălajului, cu o lungime de 12 kilometri. „Armata portocalie” nu ia niciun moment de pauză.

Dorinel Umbrărescu dovedește zilnic că își merită porecla de „Regele Asfaltului”. În timp ce alte firme întârzie finalizarea unor proiecte mult mai simple, echipa lui Umbrărescu lucrează intens, având mari șanse să termine lucrările înainte de termenul stabilit de CNAIR.

Dorinel Umbrărescu a încheiat un contract cu statul român în valoare de aproape un miliard de euro pentru construirea a 40 de kilometri de autostradă. Semnat în 2020, contractul prevede un termen de 36 de luni pentru finalizare, dintre care 12 luni sunt alocate proiectării și 24 de luni execuției lucrărilor.

CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) și-a exprimat mulțumirea față de munca depusă de Umbrărescu. Instituția a apreciat mobilizarea rapidă a constructorului și eforturile sale de a duce la bun sfârșit planul într-un timp foarte scurt.

„Este îmbucurător faptul că un constructor român a găsit resursele necesare pentru a câștiga și finaliza la termen contracte deosebit de importante pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din România. Sperăm ca și în continuare acest antreprenor român să rămână la fel de serios, să finalizeze cu succes toate contractele pe care le are în derulare și de asemenea, să contracteze și alte lucrări mari de infrastructură rutieră.

CNAIR, Ministerul Transporturilor și Guvernul României sunt parteneri serioși și depun toate eforturile pentru a asigura un cadru legislativ și un climat economic favorabil pentru investițiile în infrastructură, indiferent de țara de origine a constructorilor”, a declarat oficialul CNAIR, relatează romaniatv.net.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *