Bărbat din Zalău, reţinut pentru acuzaţia de corupere sexuală a minorilor


Un bărbat a fost reţinut pentru corupere sexuală a minorilor şi urmează să fie prezentat procurorilor pentru alte măsuri împotriva sa.

“La data de 5 aprilie a.c., polițiștii Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au efectuat două percheziții domiciliare la locuința unui bărbat din municipiul Zalău, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de șantaj, coruperea sexuală a minorilor, violarea vieții private și amenințare.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri utile cauzei.

Astfel, în urma administrării probatoriului, față de bărbatul în cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Astăzi, 5 aprilie a.c., bărbatul va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, informează IPJ Sălaj.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *