Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la Zalău


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj organizează vineri, 17 mai 2024, începând cu ora 9.00,  la Cercul Militar (fosta Casa Armatei) din str. S. Bărnuţiu nr.27, Zalău, Bursa  Generală  a  Locurilor  de  Muncă.

Acest eveniment  se  va  desfăşura simultan la nivel naţional, fiind adresat tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Participarea la Bursă este gratuită.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la acest eveniment pot transmite situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei până la data de 15 mai 2024, pe adresa de e-mail ajofm.sj@anofm.gov.ro, sau la sediul instituţiei din Zalău, str. T.Vladimirescu nr.8, bloc P40 parter.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *