Candidatul PSD la Primăria Marca, abandonat de propria-i echipă


Candidatul PSD la Primăria Marca, Cosmin Bădăcean, şi-a lansat cu fast candidatura la funcţia de primar, etalându-şi “puternica echipă” de consilieri locali, cu care şi-ar fi dorit să obţină majoritatea în Consiliul local.

N-au trecut decât câteva zile de la “marele său eveniment”, că mai mult de jumătate dintre membrii echipei sale l-au abandonat pe drum.

“Acesta a fost abandonat de 7 (Dănuț Pușcaș, Nicușor Crăciun, Vasile Strava, Ghiță Șanta, Florina Pătălău, Daniel Zdrite și Kristian Molnar) din cei 13 consilieri anunțați ca fiind ”puternica echipă”.

Astfel în săptămâna trecuta, pe strazile comunei Marca se plimba disperarea găsirii unor persoane care să dorească să intre în lista consilierilor locali ai candidatului PSD. Minciuna și dezinformarea au fost motivele pentru care acesta a fost abandonat de către cei 7 membri nominalizați ca fiind parte din echipă.

Ba mai mult decât atât, unul dintre cei care a fost consilier local din partea PSD în mandatul 2020-2024 – Vasile Strava, și nominalizat ca făcând parte și de această dată din echipa PSD, a luat hotărârea de a se alătura echipei actualului primar Ioan Șumălan, Vasile Strava aflându-se în lista candidaților PNL la Consiliul Local al Comunei Marca. Astfel, în minciuna și dezinformare, candidatul PSD la primăria comunei Marca- Cosmin Bădăcean, își diminuează în fiecare zi șansele de a-și atinge obiectivele propuse”, au relatat pentru Ora Sălajului persoane din anturajul lui Cosmin Bădăcean.One thought on “Candidatul PSD la Primăria Marca, abandonat de propria-i echipă

  1. Domnilor asa-zisi ziaristi, vedeti ca un nume din cei prezentati ca dezertori nici macar nu are domiciliul in Salaj… Asa ca ar fi bine sa va mai informati si dumneavoastra inainte de a scrie dupa dictare prost si incorect. Asta ca sa nu zic ca mintiti..
    Iar sursele articolului numai din anturajul lui Cosmin Badacean nu erau.. Dar asta stiti deja nu?
    Numai oameni de presa nu sunteti, ci doar faceti breasla de ras..

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *