Casă pentru Nicuşor, un copil bătut de soartă. Campanie umanitară Ora Sălajului


Aşa cum anunţam zilele trecute, publicaţia Ora Sălajului lansează o campanie umanitară de sprijinire a unui copil bătut de soartă.

Nicuşor, din localitatea sălăjeană Preoteasa, a rămas fără părinţi, după ce mama sa l-a abanodonat când el avea 7-8 luni, iar tatăl său s-a sinucis cu două luni în urmă. Tot ce i-a mai rămas sunt câinii, pisicile şi găinile şi o dărăpănătură de căsuţă, impropie locuitului în ea. Este un elev bun la carte, cuminte şi dorinţa sa cea mai mare acum e să aibă o căsuţă cu minimul necesar, unde să poată să înveţe şi să-şi ducă traiul cu durerile sale în suflet.

Campania Ora Sălajului este susţinută de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sălaj, de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj şi de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sălaj.

Contul unde puteţi să faceţi donaţii pentru Nicuşor a fost deschis pe numele preotului din satul Preoteasa, Claudiu Popiţ, la BCR: POPIT CLAUDIU DAN
RO40 RNCB 0220 1301 5379 0011 RNCBROBU.Șimleu Silvaniei.
Pentru transparenţă, vom face publice periodic numele şi sumele donate de binevoitori, cu precizarea că cei care vor să facă donaţii fără publicarea numelui şi a sumei să menţioneze “anonim” la detaliile depunerii bancare.

Orice distribuire îl ajută pe Nicuşor.

Povestea lui Nicuşor, aici:

FOTO. Singur pe lume. Scrumul vieţii unui copil de 13 ani

Mulţumim, Doamne ajută!One thought on “Casă pentru Nicuşor, un copil bătut de soartă. Campanie umanitară Ora Sălajului

  1. Pingback: Ora Sălajului

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *