Circulația autobuzelor, joi, 16 mai 2024, în intervalul orar 17.30-19.30, în zona centrală a Zalăului


În data de 16.05.2024, în intervalul orar 17:30 – 19:30, având în vedere restricțiile din zona centrală în vederea desfășurării Crosului Rotary, traseul autobuzelor va fi deviat după cum urmează:

 

  • Linia 22: Brădet – Dva.Nord – Gară şi Retur

–  Tur :

Din Brădet va circula pâna la D.S.P., urcând pe Str. Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe str. Gh. Lazăr și str. Tudor Vladimirescu cu stație la agenția de voiaj continuând traseul cunoscut pâna la Gară.

– Retur:

De la stația Vișinilor va circula pe Str.Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr –Str.Andrei Șaguna-Str.Corneliu Coposu, cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

 

  • Linia 1: Brădet – Gară şi Retur

– Tur:

Din Brădet va circula pâna la D.S.P., urcând pe Str.Andrei Șaguna, cu stație la D.S.P., continuând pe str.Gh.Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu, cu stație la agenția de voiaj continuând traseul cunoscut până la Gară.

–  Retur:

De la stația Casa de modă va circula pe str.Tudor Vladimirescu, cu stație la magazin P.P.T. si continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr- Str.Andrei Șaguna – Str.Corneliu Coposu cu stație la Alba ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

 

  • Linia 11(Ortelec): Brădet – Ortelec şi Retur

– Tur

Din Brădet va circula pana la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str.Gh.Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu continuând traseul cunoscut pâna la capăt.

– Retur

De la capăt de linie până la Sc.Nr.4 traseul cunoscut urmând să circule pe Str.Tudor Vladimirescu Str. Gh.Lazăr cu stație la refugiul de la școală continuând pe Str.Andrei Șaguna, Str.Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

 

  • Linia 5 ( Stâna): Astralis – Stâna și Retur

– Tur

De la stația Casa de modă va circula pe Str.Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr- Str.Andrei Șaguna -Str.Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, str.Avram Iancu, Poșta Brădet-Stâna.

 

  • Linia 2: Gară – Str. 22 Decembrie1989 – Valea Miții nr.28 și Retur

– Tur

Până la Casa de modă circulă pe traseul cunoscut urmând devierea pe

Str.Andrei.Mureșanu-Str.Cloșca-Str.Parcului prin stațiile cunoscute cu oprire în fața restaurantului GLAMOUR continuâd traseul cu stațiile cunoscute.

– Retur

Da la capăt in centru pe traseul și stațiile cunoscute urmând devierea pe str.Parcului cu stație la Restaurant Glamour, continuând pe Str.Cloșca și coboară pe Str.Andrei Mureșan intrând pe Bd.Mihai Viteazul continuând traseul cunoscut până la Gară.

 

  • Linia 6 și 6B: Brădet- SC.8 – Bloc N 103 și Retur

Tur:

Din Brădet va circula până la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str. Gh. Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu cu stație la agenția de voiaj continuând traseul cunoscut până la capăt.

Retur:

De la stația Vișinilor va circula pe Str.Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. si continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr-Str.Andrei Șaguna-Str.Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

 

  • Linia 9: Brădet–Dva.Nord-ITI

Tur:

Din Brădet va circula până la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str. Gh. Lazăr și Str. Tudor Vladimirescu cu stație la agenția de voiaj continuând traseul cunoscut până la capăt de linie .

Retur:

De la stația Vișinilor va circula pe Str.Tudor.Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr- Str.Andrei Șaguna- Str.Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

 

  • Linia 14: Brădet–Dva.Nord- Piața

Tur:

Din Brădet va circula până la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str.Gh. Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu cu stație la agenția de voiaj continuând traseul cunoscut până la piață.

Retur:

De la stația Casa de modă va circula pe Str.Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. si continuă traseul pe Str.Gh.Lazăr-Str.Andrei Șaguna-Str.Corneliu.Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

 

  • Linia 13B: Brădet-Sărmaș

Tur:

Din Brădet va circula până la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str.Gh.Lazăr și Str. Tudor Vladimirescu continuând traseul cunoscut până la capăt.

Retur:

De la capăt până la Sc. nr.4 traseul cunoscut urmând să circule pe Str.Tudor Vladimirescu- Str.Gh Lazăr cu stație la refugiul de la școală continuând pe Str.Andrei Șaguna -Str.Corneliu Coposu cu  stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

 

  • Linia 4 și 4B: Brădet-Sc.Nr.8

Tur:

Brădet centru str. 22Decembrie – str.Parcului – str.Simion Oros – Str.Unirii – str. 9 Mai  continuând traseul cunoscut până la sc.nr.8.

Retur:

De la capăt până pe Str. Maxim Gorki  continuând traseul cunoscut.

După terminarea manifestărilor se va reveni la traseele și stațiile cunoscute.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *