Colonelul Florin Pop a fost înmormântat astăzi cu onoruri militare


Colegii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj încă îl plâng pe cel care fost colonelul Florin Pop, recent trecut mult prea devreme la cele veșnice. Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a instituției amintite, reprezentații ISU Sălaj își aduc un ultim omagiu colegului lor: “Astăzi, a fost o zi neagră pentru toți cei care l-au cunoscut pe colonelul POP Florin. El a fost condus pe ultimul drum de către familie, oficialități, colegi și apropiați.
Fostul ”cavaler al focului” a fost înmormântat cu onoruri militare așa cum i se cuvine unui adevărat pompier trecut în eternitate.
Veți rămâne veșnic în amintirea noastră OMUL care a pus siguranța și binele celorlalți mai presus de orice. De acum, colegul nostru ne va coordona din Ceruri!
Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!”.
La slujba de înmormântare, care a avut loc astăzi, au luat parte alături de familia îndoliată, oficialități, colegi de la ISU Sălaj și de la Ministerul de Interne, la ceremonial fiind prezent pentru a-și aduce omagiile și inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, generalul Dan-Paul Iamandi.


Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *