Consultații medicale gratuite pentru sălăjeni, oferite de zeci de medici specialiști și asistenți voluntari


Sălăjenii pot avea acces, gratuit, la consultații medicale de bază și ecografii în cadrul campaniei de educație și prevenție “Din grija pentru tine”, care va ajunge, în aceste zile, la Zalău.

Acțiunea se va desfășura în perioada 12-13 mai, între orele 10:00 și 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, unde zeci de medici specialiști și asistenți voluntari vor oferi pacienților servicii medicale în specialități precum cardiologie, urologie, dermatologie, oftalmologie, oncologie, endocrinologie, gastroenterologie, stomatologie, ginecologie, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, chirurgie vasculară, boli infecțioase, precum și ecografii mamare, eco-doppler carotidian sau mamografii.

Campaniei de educație și prevenție “Din grijă pentru tine” este organizată, pentru prima dată în Sălaj, de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, căreia i se alătură Consiliul Județean Sălaj și Spitalul Județean de Urgență Zalău.

Persoanele interesate se pot programa accesând site-ul https://dingrijapentrutine.ro/zalau/ sau telefonic, la numărul 0376-506070.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *