Controale în toate unităţile de învăţământ din Sălaj


Începând cu data de 8 iulie şi până la începerea noului an şcolar, echipe mixte, formate din reprezentanţi ai tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniu, vor efectua controale în toate unităţile de învăţământ din judeţ, pentru a verifica pregătirea acestora pentru anul școlar 2024-2025.

Acest demers vine în urma ședinței semestriale a echipei interinstituționale județene pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar, care a avut loc, miercuri, 3 iulie 2024, la Instituţia Prefectului Sălaj.

Pe ordinea de zi s-au aflat:

– prezentarea și analizarea indicatorilor specifici referitori la activitățile desfășurate de instituțiile cu responsabilități privind siguranța școlară, în vederea elaborării și comunicării către Ministerul Afacerilor Interne/Direcția Generală Management Operațional, conform Planului Național Comun de Acțiune, a evaluării anuale cu privire la activitățile desfășurate/rezultatele obținute.

– situația clădirilor cu destinație învățământ din județul Sălaj care funcționează fără autorizație de securitate la incendiu.

– stabilirea intervalului în care va avea loc verificarea stadiului de pregătire a unităților de învățământ din județul Sălaj pentru anul școlar 2024-2025.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *