Deratizare și dezinsecție în Zalău


Noi tratamente de deratizare și dezinsecție vor fi efectuate, în Zalău, de către Primăria Municipiului Zalău, prin prestatorul de servicii SC Coral Impex SRL.

Acțiunea de deratizare și dezinsecție domeniu privat (scări de bloc) se va efectua în perioada 25 – 29 iunie, în intervalul orar 09.00 – 15.00.

Acțiunea de dezinsecție pe raza domeniului public și privat al municipiului Zalău  se va efectua în intervalul orar 20.00 – 02.00.

Este recomandat ca persoanele cardiace și cu probleme respiratorii să ia măsuri pentru a nu intra în raza de acțiune a utilajelor care dispersează substanța. De asemenea, proprietarii locuințelor cu ferestre situate la o distanță de maxim 20 de metri de aliniamentul stradal sunt rugați să țină ferestrele închise în perioada 25 – 29 iunie, în intervalul orar 20.00 – 02.00.

Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice, respectându-se, însă, prevederile Contractului de delegare a gestiunii prin concesiune, cele din Regulamentul serviciului și din Caietul de sarcini. Întreaga acțiune va fi supravegheată de inspectorii din cadrul Direcției Corp Control.

Foto@CoralImpexSRLLasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *