Doi tineri, morți într-un accident de circulație în localitatea Boghiș


Doi tineri, de 19 ani și, respectiv, 23 de ani, au murit în urma unui accident de circulație, în localitatea Boghiș.

La data de 1 iulie a.c., la ora 00.10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, în localitatea Boghiș, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au contatat că, un tânăr de 19 ani, din comuna Plopiș, în timp ce conducea un motocross, pe drumul județean 191 D, pe direcția Nușfalău – Valcău de Jos, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar într-o curbă la stânga a pătruns în afara părții carosabile, acroșând gardul unui imobil, ulterior fiind proiectat într-un copac.

Din nefericire, în urma impactului, atât conducătorul motocrossului, precum și un alt tânăr, de 23 de ani, din localitatea Iaz, pasager, au decedat.

Polițiștii continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *