Fără permis de conducere și sub influența alcoolului – rețeta perfectă pentru a ajunge în arestul poliției


Polițiștii din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Crasna au dispus duminică, în urma administrării probatoriului, reținerea pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un bărbat de 37 de ani, din localitatea Stârciu, județul Sălaj, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în stare de recidivă postcondamnatorie.

La aceeași dată, în jurul orei 00.50, bărbatul în cauză a fost depistat în trafic, în localitatea Sârciu, în timp ce conducea un autoturism, iar din verificările efectuate de polițiști a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

“Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o concentrație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Luni, 3 iunie a.c., bărbatul de 37 de ani va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză”, face cunoscut Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *