Florian, ahtiat după ciolan, bagă legea în cazan


Dacă tot nu are cu ce să-şi împopoţoneze campania sa electorală, în afară de o faţă de masă de muşama, crăpată şi unsuroasă, şi un păretar cu Răpirea din Serai, subprefectul Florin Florian s-a dezbăcat de orice haină a bunului simţ, a plonjat în tenebrele Prefecturii Sălaj, în bazinul nevidanjat de ani lumină, şi, în pielea goală, dacă nu cumva tot gol e şi restul său, a ţâşnit din adâncurile mocirloase cu o idee crăcănată: să se folosească de copii.


Aşa că, el s-a pozat din toate colţurile şi s-a postat alături de o nevinovată fetiţă, Ania, rămasă fără tată, Dan Chiş.

Şi behăie aşa subprefectul: “🌹 Are ochi albaștri, un zâmbet cuceritor și eu i-am fost ghid în Instituția Prefectului. E Ania, fiica lui Dan Chiș. Azi a împlinit vârsta la care poate înțelege mai multe și mai bine despre munca tatălui ei și a mea. 🎉La mulți ani minunați, Ania! Să fii ce îți dorești!”.

Poate că ar fi fost un gest frumos, dacă nu s-ar fi împopoţonat pe Facebook cu nevinovata copilă, în scop electoral.

Îi amintim subprefectului, care ar trebui să se ocupe de respectarea legii în teritoriu, că legea pe care el face pipi zice aşa: „Copiii nu pot fi folosiți sau expuşi de către părinți, reprezentanți legali, alte persoane responsabile de creşterea şi îngrijirea lor, organisme private acreditate ca furnizori de servicii sociale, instituții publice sau private, în scopul de a obține avantaje personale/instituționale sau de a influența deciziilele autorităților publice” şi că nerespectarea acestei norme atrage amenzi între 5.000 și 10.000 de lei. (Legea privind protecția și promovarea drepturilor copiilor).

 

Nu ştim dacă subprefectul Florin Florian pricepe ceva din lege, aşa că îi zicem ceva mai pe înţelesul său, din folclorul (sub)urban: “Diferenţa dintre un politician şi un pedofil este că al doilea chiar iubeşte copiii”.

pedoPhil CollinsOne thought on “Florian, ahtiat după ciolan, bagă legea în cazan

  1. Pingback: Ora Sălajului

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *