FOTO. CNS Zalău, pământ britanic. Elevii zălăuani, 27 de premii la Olimpiada de engleză


Zalăul are un nou motiv de mândrie. Elevii Colegiului Naţional Silvania din Zalău au obţinut nu mai puţin de 27 de premii la Olimpiada de limba engleză, iar 7 elevi vor reprezenta colegiul, oraşul şi judeţul la etapa naţională a olimpiadei.


Iată ce au transmis elevii zălăuani după succesul lor.

Last but not least… Catedra de limba engleză


Nu, nu, nu am pierit, am așteptat să facem o poză ca lumea în fața școlii cu copiii cu care ne mândrim, care și-au și ne-au depășit așteptările și ne-au făcut să ne amintim de ce ne place atât de mult la CNS. Domnul director Florin Morar apare în poză pentru a mări media de înălțime și pentru a vă convinge că vorbim serios.

Pe scurt: acestea sunt rezultatele la olimpida de limba engleză, 27 de premii în total. Știți ce frumoasă e Țara Hațegului? Ei, 7 dintre elevii noștri s-au hotărât să o viziteze de aproape în vacanța de primăvară. Hunedoara sounds like a good option, doesn’t it?

V-ați prins că acolo va fi etapa națională, iar copiii noștri vor fi prezenți, purtându-ne renumele și reprezentându-ne cu cinste. Felicitări, până acum e ”great”, de acum urmează doar cireșe. Cireșe de pe tort. Avem încredere că vor veni!

Catedra de limba engleză (prin Cristian Man, purtător de vorbe azi).

Fotografii: Răzvan Sabo (Timotei)One thought on “FOTO. CNS Zalău, pământ britanic. Elevii zălăuani, 27 de premii la Olimpiada de engleză

  1. Pingback: Ora Sălajului

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *