FOTO. Dinu Iancu Sălăjanu: Mă recomandă faptele, în 3 ani am dezvoltat Sălajul cât în 30 de ani


PNL Sălaj a depus, sâmbătă, la Biroul Electoral Sălaj, candidatura pentru un nou mandat a preşedintelui Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, şi a consilierilor judeţeni.

Mă recomandă faptele, în 3 ani am dezvoltat Sălajul cât în 30 de ani


Într-o sală ticsită de liberali, aceştia au prezentat dosarele cu semnăturile necesare şi cu numele şi documentele candidaţilor, în circa 15 bibliorafturi cu dosare, colorate -atenţi la detalii-, în culorile partidului, galben şi albastru.

“Mă rdecomandă faptele pe care le-am săvârşit mai ales în ultimii ani. Această postură de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, pe lângă onoarea pe care mi-a dat-o, mi-a dat o responsabilitate şi o putere de a face lucruri în folosul comunităţii. În trei ani de zile avem realizări în ceea ce înseamnă dezvoltarea Sălajului câte s-au făcut în 30 de ani. Într-un an, în 2023, avem realizări câte s-au făcut în 16 ani, cumulat, înaintea mandatului meu”, a spus Dinu Iancu Sălăjanu, întrebat fiind de jurnalişti ce îl recomandă pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean Sălaj.

Sănătate şi educaţie

Dinu Iancu Sălăjanu a trecut în revistă şi realizări din două domenii importante pentru sălăjeni, sănătatea şi educaţia.

“Ce mă recomandă?! Toate proiectele pe care le avem depuse la ADR Nord-Vest, toate proiectele pe care le-am abordat, nu din dorinţa de a avea multe proiecte, ci proiecte care să vină şi să susţină nevoile de dezvoltare a comunităţii. Un politician serios trebuie să vină cu proiecte care nu sunt găuri negre în ceea ce înseamnă cheltuirea banului public şi să aducă plus valoare. Proiectele pe care le avem în infrastructura rutieră, cu siguranţă că vor rezolva acea soluţie de comunicare cu toate judeţele, acea soluţie de deschidere a judeţului Sălaj spre oportunităţi. Sistemul de sănătate este foarte important pentru că un judeţ care are asigurată sănătatea, prin servicii de calitate şi prin oameni competenţi, cu siguranţă că va fi mult mai stabil şi va fi o atracţie pentru cei care vor să se stabilească aici, în judeţul Sălaj.

Sistemul de învăţământ este foarte important. Prin proiectele pe care le-am abordat noi, Consiliul Judeţean, alături de primăriile din judeţ, am dovedit că ne putem implica, pentru că puteam să stăm deoparte şi să-i lăsăm pe primari să se descurce singuri în acele achiziţii de dotare a şcolilor, inclusiv de achiziţie a microbuzelor, ori ne-am implicat, pentru că primăriile au nevoie, au nevoie de sprijin, au nevoie să vadă că acea instituţie integratore îşi îndeplineşte rolul integrator şi că preşedintele Consiliului Judeţean îi respectă prin ceea ce face. Drumurile judeţene sunt făcute în tot judeţul Sălaj, indiferent de apartanenţa politică a unui primar. Şcolile reprezintă acea nevoie de a le da copiilor noştri aripi spre viitor. Cine umblă cu înţelepţii devine şi el înţelept. A mrge la şcoală înseamnă a te dezvolta ca om şi a putea deveni o celulă -să zic aşa- importantă pentru întreg corpul care este comunitatea sălăjeană”, a conchis Dinu Iancu Sălăjanu.

 

Lista PNL Sălaj pentru Consiliul Județean

Iancu-Sălăjanu Dinu, Bîrsan Cristian Claudiu, Lazăr Cristian Mihai, Zaharia Marcel Claudiu, Blaga Dumitru, Crișan Dana, Iosif Marius, Crișan Dănuț, Maghiu Paul, Chende Ioan, Peter Teodor, Ardelean Nicolae, Crișan Adrian, Mihiș Viorel, Pop Eugen, Iepure Ioan Viorel
Bolgar Ciprian, Ciortea Flaviu, Vlaicu Ciprian, Stanca Ioana, Cherecheș Dan, Blidar Nelu, Lazăr Vasile, Băbănaș Alin, Roșan Ioan, Șandor Ioan, Pop Daniel, Spătar Alexandru, Peștean Nicu Sebastian, Lazăr Angelica, Nechifor Cristian, Pop Dănuț Ioan, Vancea Dorel, Mureșan Gabriel, Bican Aurel, Crișan Mihai, Mureșan Mihaela, Urs Dorin.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *