FOTO. După 8 martie, 69 de amenzi rutiere. Băuţi şi drogaţi. Tânăr psihoactiv


 

Poliţiştii sălăjeni au întreprins o acţiune pentru siguranța traficului și depistarea conducătorilor auto care încală regimul circulației rutiere, ocazie cu care au depistat băuţi şi drogaţi la volan şi au aplicat 69de amenzi, în valoare de peste 21.000 de lei.

 

“În noaptea de 9 spre 10 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, împreună cu polițiștii rutieri de la structurile din teritoriu, au monitorizat drumurile publice din județ, având în atenție, cu precădere, depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor cu efect psihoactiv.

 

În urma neregulilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 69 de sancțiuni contravenționale conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002, în valoare totală de 21.240 de lei.

De asemenea, au fost efectuate 272 de testări pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive și au fost reținute două permise de conducere.

Totodată, polițiștii rutieri au constatat două infracțiuni.

 

Exemple:

Dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 10 martie a.c., la ora 00.20, pe D.N. 1 H, în localitatea Șimleu Silvaniei, polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un localnic în vârstă de 20 de ani”, informează IPJ Sălaj.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *