FOTO. Este oficial! Cristian Lazăr pășește spre un nou mandat de primar al orașului Șimleu Silvaniei


Actualul edil al orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr, însoțit de colegii săi liberali de la poalele Măgurii, și-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat de primar.

“Am venit astăzi, împreună cu echipa pentru Șimleu Silvaniei, pentru depunerea candidaturii de primar. Sunt convins că tot ce am făcut în acești 2 ani și 8 luni, a fost bine primit de șimleuani, iar acum suntem pregătiți pentru a finaliza modernizarea orașului. Mă bucur să avem o echipă profesionistă. Am certitudinea că voi fi susținut și în Consiliul Local în următorii ani.
Să avem încredere și să ne bucurăm de această zi minunată!

La mulți ani tuturor celor care poartă nume de flori!
Duminică binecuvântată dragi șimleuani!”, a declarat Cristian Lazăr, imediat după depunerea candidaturii sale la, pe pagina sa de Facebook.

 

În vârstă de doar 30 de ani, cel mai tânăr primar din România, Cristian Lazăr, a condus până astăzi, timp de 2 ani și 8 luni, destinele orașului Șimleu Silvaniei. Deși foarte tânăr, într-un timp foarte scurt de la alegerea sa ca primar, Cristian Lazăr a reușit să dea o altă față orașului Șimleu, bucurându-se de aprecierea majorității șimleuanilor, dar și a conducerii centrale a PNL. “Șimleuanii au împărtășit o încredere naturală, autentică au crezut în principii și valori, au crezut în cauza comunității, mai presus de oricare altă cauză, au crezut în intransingență și în dedicare. Și au întraznit, fiind convinși că vârsta nu e o barieră în calea succesului unui oraș.


Iar acum, cu un buget crescut, cu aproape 70% pondere fonduri europene în buget, pot spune că nu s-au înșelat, au mizat pe ce trebuie, asta trebuie să facem. Depășind bariere, putem construi, putem construi România, putem construi fiecare comunitate, putem construi acest județ așa cum ni-l dorim”, a declarat de curând Cristian Lazăr, în cadrul evenimentului de lansare a candidaţilor PNL Sălaj pentru alegerile locale.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *