FOTO. Faptă bună a jandarmilor sălăjeni. Alimente, haine şi încălţări pentru un copil bătut de soartă


Încă o faptă demnă de toată lauda a jandarmilor sălăjeni, în prag de Paşti. Au ajutat cu mâncare, haine şi încălţăminte un copil de 13 ani.

Vezi şi:

FOTO. Singur pe lume. Scrumul vieţii unui copil de 13 ani

“Pe un vârf de deal din satul Preoteasa l-am găsit pe Nicușor, un băiat de 13 ani, trecut prin mult prea multe pentru un copil. Mama l-a părăsit la scurt timp după naștere, iar de la decesul tatălui încă nu au trecut nici două luni. La începutul anului, un incendiu a mistuit o anexă a gospodăriei.

Locuiește la o rudă, în grija căruia a rămas, însă, peste zi, se duce la casa părintească unde preferă să citească și să se joace cu prietenii necuvântători, singurii care mai dau viață curții. Îi place matematica, are note bune la școala și își dorește să ajungă la un liceu din Zalău sau din Șimleu Silvaniei.

 

Polițistul Filip David, fiul dirigintelui lui Nicușor, se interesează mereu de starea copilului, oferindu-i sprijin. Prin intermediul lui David, am aflat și noi, jandarmii, de această situație mai puțin fericită, față de care nu am putut rămâne indiferenți.


Ne-am pornit la drum cu alimente, haine și încălțăminte, pentru a-i face o bucurie în pragul Sărbătorilor Pascale. La rugămintea lui Nicușor, care s-a gândit mai puțin la nevoile sale, am inclus și hrană pentru câini și pisici.


Ne-a mulțumit, urându-ne sărbători fericite. Am plecat împliniți, zâmbetul lui Nicușor radia speranță”, au transmis jandarmii sălăjeni.One thought on “FOTO. Faptă bună a jandarmilor sălăjeni. Alimente, haine şi încălţări pentru un copil bătut de soartă

  1. Pingback: Ora Sălajului

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *