Fotografi de talie internațională, la Tabăra de fotografie ,,Sălaj- Frumusețe, Tradiție, Poveste” 2024


A șaptea ediție a taberei de fotografie ,,Sălaj- Frumusețe, Tradiție, Poveste” se va desfășura în perioada 24 -31 mai 2024.

Vor participa fotografi de talie internațională  din Belgia, Franța, Italia, Israel, Sri Lanka și România, care, prin fotografiile lor, vor arăta frumusețile Județului Sălaj, atât prin postări pe rețelele de socializare, cât și prin participarea lor la saloanele internaționale de fotografie.

Tabăra va fi organizată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj (Daniel Săuca, manager), Asociația Foto Club Varadinum Oradea, (Adela Rusu, manager proiect) și Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Țara Silvaniei” (Daniel Stejeran, manager).

Sălajul are un mare potențial turistic, obiectivele sale de interes acoperind o largă paletă: biserici de lemn, monumente de patrimoniu, muzee, peisaje, rezervații naturale, tradiții, meșteșuguri etc..

Scopul taberei este promovarea județului Sălaj prin prezentarea zonelor etnografice, geografice și culturale, care au potențial în atragerea turiștilor.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *