Hoț de telefoane mobile, lăsat de polițiști fără “semnal”


Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliție Muncipiului Zalău au identificat și cercetat astăzi un bărbat de 35 de ani, din localitatea Derșida, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 12 iunie a.c., bărbatul ar fi pătruns, prin escaladare, în incinta unei locuințe din municipiul Zalău, de unde ar fi sustras patru telefoane mobile, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.900 de lei.

Astfel, în urma administrării probatoriului, față de bărbatul în cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Vineri, 21 iunie a.c., acesta va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului de 35 de ani”, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *