iarba Fiarelor, concert de muzică nouă pe limbă veche la Rock’n Roll Center Zalău


Trupa iarba Fiarelor își invită fanii din Zalău să li se alăture într-o călătorie muzicală captivantă, ce va avea loc pe 6 aprilie 2024, începând cu ora 20:00, la Rock’n Roll Center.

Sursa foto: Christine Banciu

 

Acest concert face parte dintr-o serie de nouă evenimente ce promit să ofere o experiență autentică și plină de energie, ce va rămâne în memoria tuturor celor prezenți.

Concertul va include un setlist variat, ce va aduce împreună sunetele muzicii neaoșe și o atmosferă îmbietoare, ideală pentru cei care apreciază simplitatea și autenticitatea în muzică. De la doine lente și introspective precum Încetuc, cu treabă bună (Ioane), piese de horit, ca Ține-mă blând și până la piese mai ritmate și pline de energie, ca Dară că da și Inima,  trupa iarba Fiarelor promite să încânte și să captiveze publicul într-un concert de neuitat.

Fanii sunt invitați să se alăture trupei iarba Fiarelor în această călătorie muzicală și să se bucure de atmosfera autentică a spectacolului live. Biletele sunt disponibile online în rețeaua iaBilet.ro și la intrare în ziua evenimentului, iar informații suplimentare despre fiecare concert pot fi găsite pe paginile de socializare ale trupei.

Biletele online pot fi achiziționate în  rețeaua iaBilet: https://www.iabilet.ro/bilete-zalau-concert-iarba-fiarelor-93533/

Despre iarba Fiarelor

Trupa iarba Fiarelor s-a lansat în 2018, la Muzeul de Artă Comparată din Sângeorz-Băi. În paralel cu apariţiile live, iarba Fiarelor a înregistrat primul album de studio – Desculţ, material care a fost lansat în iunie 2020.

În mitologie, iarba fiarelor este o plantă misterioasă care descuie lacăte.

Fiarele din numele de iarba Fiarelor, scris cu i mic și F mare, se referă atât la fiarele pădurilor, cât și la fiarele metalice. Legenda spune că înţelegi graiul necuvântătoarelor dacă intri în posesia miraculoasei plante, dar și că planta mitologică îţi dăruiește puteri supranaturale, invincibilitate în faţa armelor, capacitatea de a descuia lacăte și de a evada.

Activitatea trupei este disponibilă online:
https://hyperfollow.com/iarbaFiarelor

https://www.youtube.com/iarbafiarelor

https://www.facebook.com/iarbafiarelorLasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *