În căutarea unui job, sute de sălăjeni s-au prezentat la Bursa Generală a Locurilor de Muncă


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj a organizat azi, 17 mai a.c., în incinta Cercului Militar din municipiul Zalău, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.
Potrivit instituției, din cei peste 200 agenţi economici de pe raza judeţului Sălaj invitați la bursă, au participat 19, oferind în total un număr de 292 locuri de muncă.

 

“Pentru persoanele cu studii medii, au fost disponibile 286 locuri de muncă în meseriile de: operator producție, operator manipulare pachetizare, operator CND EMI, operator CNC, electrician, bucătar, ajutor de bucătar, barman, ospătar, electromecanic, tehnician electronică, operator prelucrare cauciuc, stivuitorist, mecanic, control calitate, îngrijitor curațenie, tapițer, sudor, zidar-pietrar, fierar betonist, dulgher, ambalator manual, mașinist pod rulant, infirmier, pizzar, spalator vase mari, cititor contoare energie electrica, operator calculator, șofer autocamion/mașină de mare tonaj, mecanic auto, designer vestimentar, croitor confecționer, asistent manager și muncitor necalificat, etc). Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite joburi de economist, inginer și șef compartiment ethnic”, precizează sursa citată.

La Bursă au participat și reprezentanți ai MApN, cu ofertă de locuri de muncă în cariera militară: ofițeri, subofițeri, maiștri militari, soldați gradați profesioniști, rezerviști voluntari, jandarmi, ofițeri/subofițeri/pompieri.

De reținut că persoanele aflate în căutare de loc de muncă, înregistrate la AJOFM Sălaj, au fost repartizate conform pregătirii profesionale pe locurile de muncă oferite de angajatorii participanţi, oferind astfel, în acest cadru legal angajatorilor, posibilitatea de a-şi intervieva şi selecta potenţialii angajaţi.

“Estimăm participarea la bursă a unui număr de 364 persoane aflate în căutare de loc de muncă, din care au fost selectate în vederea încadrării în muncă 151. Persoanele selectate în vederea încadrării, vor participa în perioada următoare la interviu sau probă de lucru”, subliniază AJOFM Sălaj .Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *