Jucătorul SCM Zalău Stefan Nikolic a fost prins de poliţişti după ce driblat multe pahare


Ghinion, de 1 APRILIE. Jucătorul echipei de fotbal SCM ZALĂU Stefan Nikolic a fost prins de poliţiştii sălăjeni după ce el a driblat mai multe pahare de beutură şi s-a urcat la volan.

Sursele Ora Sălajului spun că fotbalistul avea o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat şi că a fost dus apoi la probe biologice.
Fotbalistul de 33 de ani a fost oprit în trafic la ora 22.22.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză polițiștii au întocmit dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Jucătorul Zalăului nu este la prima cinstire de acest fel. Prin 2012, el, pe când era la Steaua,, împreună cu alţi colegi de echipă au băut până au vomitat într-un taxi, relata, atunci, ProSport.

“Potrivit celor de la Cancan.ro, Nikolic, Martinovici, Gabi Matei și Mihai Costea au fost cei care au exagerat cu băutura. Potrivit sursei citate, Stefan Nikolic, Gabi Matei, Mihai Costea și Martinovici au ajuns în club undeva la scurt timp după miezul nopții, iar timp de șase ore au băut încontinuu, consumând mai multe sticle cu votcă”, relata, în 2012, ProSport.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *