Liberalul Claudiu Bîrsan și-a depus candidatura pentru fotoliul de primar al Zalăului


Avându-i alături pe președintele PNL Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, precum și întreaga echipă propusă pentru Consiliul Municipal, în această dimineață, liberalul Claudiu Bîrsan și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Zalăului.

“Vreau să subliniez o idee enunțată anterior – astăzi, Sălajul este ghidat de progres, modernizare și performanță, devizele echipei noastre liberale, din care am onoarea de a face parte. La fel ar putea fi ghidat și Zalăul după 9 iunie. Rezultatele de la Consiliul Județean ne recomandă pentru acest lucru. Și ne mai recomandă calitatea echipei – antreprenori de succes, colegi cu expertiză în probleme edilitare, precum și cu experiență în administrație. Îi așteptăm alături de noi pe toți zălăuanii care își doresc un viitor mai bun pentru locul pe care îl numim cu drag «Acasă»!”, a declarat Cladiu Bîrsan cu ocazia evenimentului amintit.

La rândul său, președintele PNL Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, și-a arătat încrederea în șansele colegilor săi la alegerile din 9 iunie, subliniind totodată necesitatea dezvoltării unui parteneriat onest și de durată între administrația județeană și cea municipală. “În județe precum Bihor și Cluj, conduse de colegi liberali, este evident progresul pe plan economic, social și administrativ. Iar dezvoltarea întregului județ poate fi mult accelerată printr-o colaborare mai apropiată cu primăria reședinței de județ. Am încredere că zălăuanii ne vor acorda această șansă, de a duce mai departe modelul eficient propus deja de Consiliul Județean”, a declarat Dinu Iancu Sălăjanu.

Redăm mai jos lista PNL pentru Consiliul Local Zalău:

Bîrsan Cristian Claudiu, Crișan Mihai, Cherecheș Dan, Băgărean Monica, Vlaicu Ciprian, Haller Otto, Popan Adrian, Bican Aurel, Mureșan Mihaela, Pop Cristian, Crișan Eugen, Stan Iulia, Goron Radu, Mureșan Codruța, Sava Dan-Ciprian, Crișan Adrian, Gorgan Paul, Marian Petru Cristian, Dascălu Iulian, Iosif Marius, Sas Dumitru, Raț Flavius, Sabou Nicolae, Teșinschii Emanoil Tiberiu, Maghiu Paul, Crișan Dana, Kabai Cristian.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *