Medalii de aur şi bronz în ţară şi străinătate pentru elevi de la CNS Zalău


Elevii de la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău fac din nou cinste Sălajului. Doi dintre ei au obţinut medalii de aur şi bronz la Olimpiada Naţională de Informatică, iar unul a obţinut medalia de aur la un concurs internaţional.

Vezi şi:

FOTO. CNS Zalău, pământ britanic. Elevii zălăuani, 27 de premii la Olimpiada de engleză

“În perioada 22 – 27 aprilie 2024 a avut loc la București etapa națională a Olimpiadei de Informatică – liceu. Județul Sălaj a fost reprezentat de elevii: Petrean Roland, Ciurbe Nicolae Liviu, Sabou Mihai Alexandru, Bejan Darius Ramon, Fazacaș Mihai Tudor și Maxim Andrei, toți elevi ai Colegiului Național “Silvania” Zalău.

Au obținut rezultate deosebite elevii:
🥇𝐏𝐞𝐭𝐫𝐞𝐚𝐧 𝐑𝐨𝐥𝐚𝐧𝐝 (clasa a IX-a C, prof. Morar Florin) – 𝐦𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐀𝐔𝐑, 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐥 𝐚𝐥 𝐈𝐈-𝐥𝐞𝐚, 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐧 𝐥𝐨𝐭𝐮𝐥 𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐣𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫𝐢.
🥉 𝐅𝐚𝐳𝐚𝐜𝐚𝐬 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐓𝐮𝐝𝐨𝐫 (clasa a XII-a D, profesori Revnic Gheorghe, Morar Florin) – 𝐌𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐁𝐑𝐎𝐍𝐙.
În perioada 18 – 20 aprilie 2024 a avut loc la Shumen în Bulgaria concursul internațional IATI (Internațional Advanced Tournament in Informatics). Aflată la a XV-a ediție, această competiție a reunit un număr de 491 de elevi din 16 țări.
🥇𝐏𝐞𝐭𝐫𝐞𝐚𝐧 𝐑𝐨𝐥𝐚𝐧𝐝 a reprezentat România la secțiunea dedicată juniorilor și a obținut 𝐦𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐀𝐔𝐑 și cel mai mare punctaj din România.
Felicitări, dragi elevi! 👍 Suntem mândri de voi! 😍”, le-au transmis colegii lor de la CNS Silvania.One thought on “Medalii de aur şi bronz în ţară şi străinătate pentru elevi de la CNS Zalău

  1. Pingback: Ora Sălajului

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *