Minciuna are picioare scurte: A încercat să scape de polițiști dându-se drept altă persoană. A ajuns, în schimb, în arest preventiv


Un bărbat de 31 de ani, din localitatea Derșida, oprit în trafic de polițiștii rutieri, a ajuns în arest preventiv după ce a prezentat acestora un permis de conducere al unei alte persoane, emis de autoritățile din Ungaria.
Marți, 9 iulie, în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Secției nr.8 Poliție Rurală Sărmășag au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de bărbatul de 31 de ani, cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și falsul privind identitatea.
La aceeași dată, în jurul orei 13.40, polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Sărmășag, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic pentru control un autoturism, la volanul căruia se afla bărbatul.
La controlul documentelor, cel aflat la volan le-a înmânat polițiștilor un permis de conducere emis de autoritățile din Ungaria, care aparținea unei alte persoane.
Odată stabilită identitatea bărbatului în cauză, polițiștii din Sărmășag au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Astăzi, 10 iulie, cel în cauză va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Sărmășag continuă cercetările în cauză, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.


Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *