O cerşetoare din Sălaj, reţinută pentru furt calificat în Satu Mare


O cerşetoare de 54 de ani din Jibou a fost reţinută de poliţiştii din Satu Mare, după ce ar fi furat bani din casa unei femei din Mogoşeşti.

În fapt, la data de 25 aprilie a.c., o femeie din localitatea Mogoșești a sesizat poliția că o persoană necunoscută s-ar fi prezentat la locuința sa și invocând o situație care să atragă mila, i-ar fi solicitat ajutor. Profitând de neatenția victimei, aceasta ar fi reușit să sustragă din locuință o sumă de bani, informează IPJ Satu Mare.

Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracțiuni, recomandăm PRECAUȚIE în momentul în care persoane necunoscute încearcă să vă câștige încrederea și vă cer ajutorul, invocând situații menite să atragă mila.

Atragem atenția asupra situațiilor de acest fel și îi îndemnăm pe cei vulnerabili să nu se încreadă în persoane necunoscute!

Dacă ajungeți să vă confruntați cu astfel de cazuri, reţineţi cât mai multe detalii și semnalmente ale persoanelor care vă abordează!

Sesizaţi Poliţia când aveţi date despre astfel de persoane sau victime ale unor astfel de infracţiuni!, mai arată poliţiştii sătmăreni.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *