O tânără sălăjeancă a născut în ambulanţă. 3 salvatori de la SMURD


O tânără sălăjeancă de 26 de ani a născut într-o ambulanţă, unde a avut norocul să fie tratată de paramedici pricepuţi şi cu suflet. 

“Intervenție inedită pentru viață. Sâmbătă seara, dispeceratul ISU-Ambulanță a fost solicitat prin numărul de urgență 112 despre faptul că o femeie gravidă se afla în iminență de naștere. La fața locului s-a deplasat echipajul SMURD de la Secția Jibou, în localitatea Someş Odorhei și a găsit pacienta conștientă care a fost preluată imediat pentru acordarea asistenței medicale şi transport la spital.

Femeia, în vârstă de 26 de ani, a născut în ambulanța SMURD fiind asistată de către paramedici. La locul interventiei au ajuns, în sprijin şi un echipaj cu medic, iar echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) a preluat nou născutul.
Atât băiețelul cât şi mama sa au fost transportați în siguranță la UPU SMURD Zalău.
Colegii noştri Daniel, Iulian şi Florin au fost foarte bucuroși că atât mama, cât și copilul, au trecut cu bine peste această încercare.
Cei trei salvatori au dus la bun sfârșit misiunea pe care cu siguranță nu o vor putea uita niciodată.
Pompierii sălăjeni doresc să transmită pe această cale multă sănătate micuțului și mamei sale!”, informează ISU Sălaj.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *