Patru zălăuani condamnaţi pentru trafic de droguri, prinşi de poliţiştii IPJ Sălaj


Patru bărbați din Zalău, condamnați la închisoare pentru trafic de droguri, deținere de droguri de risc și mare risc și răzbunare pentru ajutorul dat justiției, depistați și încarcerați de polițiștii sălăjeni.

“Vineri, 24 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat și reținut un bărbat de 30 de ani și un tânăr de 24 de ani, ambii din municipiul Zalău, județul Sălaj, condamnați la închisoare.

Tribunalul Sălaj a emis pe numele acestora câte un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnați la 2 ani și 4 luni, respectiv un an și 6 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

De asemenea, vineri, 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat doi tineri de 24 și 20 de ani, ambii din municipiul Zalău, pe numele cărora Tribunalul Sălaj a emis câte un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Tânărul de 24 de ani a fost condamnat la 3 ani și 6 luni închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunilor de deținere de droguri de risc și mare risc și răzbunare pentru ajutorul dat justiției, iar cel de 20 de ani a fost condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi transferați la penitenciar, în vederea executării pedepsei la care au fost condamnați”, informează IPJ Sălaj.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *