PNL Sălaj a transmis un mesaj de forţă la lansarea candidaţilor pentru alegerile locale


Liberalii sălăjeni au reuşit să transmită un mesaj de forţă, vineri seară, la Zalău, la lansarea candidaţilor lor pentru alegerile locale, cum că sunt şi că o să rămână principala formaţiune politică a României.

1.500 de participanţi la lansare

Mesajul de forţă a reieşit în primul rând din oameni, din numărul impresionant de participanţi, o Sală a Sporturilor arhiplină, atât în tribune, cât şi pe terenul de joc, aproximativ 1.500 de persoane, potrivit celor care au asigurat organizarea evenimentului.

Forţa a răzbătut şi din reprezentarea partidului la eveniment la cel mai înalt nivel politic, în frunte cu preşedintele Nicolae Ciucă şi cu secretarul general Lucian Bode, precum şi cu europarlamentarul Daniel Buda. Dar PNL a fost reprezentat la Zalău şi la cel mai înalt nivel administrativ, prin reprezentanţi ai puternicelor organizaţii PNL din Cluj, Bihor şi Maramureş, în frunte cu performantul primar Emil Boc, care chiar vorbea de un culoar administrativ liberal în nord-vestul ţării, care să reunească performanţele administrative ale municipiului Cluj-Napoca şi ale judeţului Cluj, cele ale Oradiei şi Bihorului, ale Maramureşului, la care se adaugă în ultimii ani şi cele ale judeţului Sălaj.

Mesajul de forţă a răzbătut şi din evocarea vorbitorilor a unor personalităţi marcante, luptători din istoria României, precum Avram Iancu, Brătienii sau a sălăjenilor Gheorghe Pop de Băseşti, Simion Bărnuţiu, Iuliu Maniu şi Corneliu Coposu.

Ca o încheire rotundă a mesajului de forţă transmis pe tot parcursul manifestării a fost şi încheierea evenimentului, când toţi participanţii au fost cuprinşi de o ploaie nesfârşită de confetti, precum marii campioni.

Dinu Iancu Sălăjanu: În 4 ani de zile că am făcut investiții cât nu s-au făcut în 30 de ani în județul Sălaj

Unul dintre principalele mesaje de forţă transmise auditoriului a fost al preşedintelui PNL Sălaj, preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj şi candidat pentru un nou mandat, Dinu Iancu Sălăjanu. El a trecut în revistă, în aceeaşi manieră, câteva dintre realizările sale în prezentul mandat, precum şi faptul că PNL are cel mai mare număr de primari în judeţ, 28, număr care ar urma să crească după 9 iunie şi cărora ar urma să li se adauge şi Primăria Zalău, prin Claudiu Bârsan.

“Sunt copleșit de emoții constructive și frumoase, de amintiri și nostalgii frumoase. Pentru că-mi aduc aminte de septembrie 2020, atunci, într-un număr mai mic decât astăzi, ne-am prezentat în fața cetățenilor județului Sălaj cu un plan ambițios, dar realist, acela de a dezvolta Județul Sălaj, cu principii liberale. Am avut un gând atunci și o promisiune, aceea că vom redeveni o comunitate.

Astăzi, cu credință în D-zeu și în principiile liberale și valorile liberale, am reușit să devenim o comunitate.

Pe parcursul celor 3 ani și jumătate am fost ghidat de modelele pe care județul Sălaj le-a dat României.

Întotdeauna, adversarii noștri politici vor rămâne adversari și nu dușmani ai noștri. Cine va ridica sabia, de sabie va pieri. De aceea, vă mulțumesc foarte mult pentru campania electorală pe care ați dus-o până acum și vă îndemn să rămânem în jurul acestor valori creștine și democrate, liberale. Aceea de a face și de a nu vorbi. Întâi faptele și apoi vorbele.

Să ne referim și la credință. Credința fără fapte este moartă. Politica, administrația fără fapte este moartă, am dovedit în 4 ani că am putut să realizăm și să facem investiții cât nu s-au făcut în 30 de ani în județul Sălaj, din funcția de președinte a Consiliului Județean, cu ajutorul instituției Consiliul Județean, cea mai importantă instituție din județul Sălaj, cu un rol integrator.

Am dovedit că într-un an, în 2023, am avut investiții care nu s-au făcut cu 16 ani înaintea noastră.

Asta ne arată că suntem o echipă puternică și pentru toate aceste rezultate vreau să mulțumesc tuturor celor din instituțiea Consiliului județean, tuturor celor din Partidul Național Liberal.

Cu domnul Nicolae Ciucă și cu Lucian Bode am pus bazele dezvoltării în Țara Silvaniei. De la început am spus că vom redeveni o comunitate.
Nimeni nu ne-a dat nicio șansă. Dar cu ajutorul lui D-zeu, prin perseverență, prin muncă am reușit acest lucru.

Mulțumesc mult domnului Daniel Buda, care ne-a primit la Bruxelles. Sunt lucruri care le pot spune astăzi, nu le-am putut spune înainte, pentru că sunt superstițios și îmi place să facem și pe urmă să vorbim.

Domnul Daniel Buda ne-a deschis ușa, ne-a prezentat cei mai importanți oameni de la Comisia Europeană, pentru a putea avea succes în demersurile noastre,

Vă mulțumesc, domnule Nicolae Ciucă, vă mulțumesc domnule Daniel Buda, vă mulțumesc, domnule Lucian Bode!

Domnul Ilie Bolojan, din motive obiective n-a putut să fie astăzi aici alături de noi, dar vă transmite salutările și îmbrățișările dumnealui. Este un model de administrație liberală. Astăzi se vorbește în toată România despre Oradea.

Un om care nu-și dorește sau care are prea mare ego, nu învață de la cei care au fost înaintea lui în astfel de funcții. N-a fost odată ca domnul Boc să nu-mi răspundă la telefon, să nu mă îndrume cu sfaturi te nădejde, în demersurile pe care le-am avut, aici, la Consiliul Județean. Domnule Boc, veți rămâne întotdeauna prietenul județului Sălaj și veți avea noi un partener de nădejde în ceea ce înseamnă regiunea de Nord-Vest.

Putem să facem mult mai multe. Dacă vom fi uniți și dacă vom crede în forțele noastre.
Puteam să realizăm mai multe, dacă aveam și la Primăria Municipiului Zalău o administrație liberală.
Trebuie să luptăm cu toate forțele noastre pentru a avea în fruntea noastră, la Primăria municipiului Zalău, un liberal.
Dacă este să vorbesc despre realizările de la Consiliul județean, dacă este să vorbesc despre realizările fiecărui UAT condus de un primar liberal, aș putea să vă spun poate foarte multe.

Să vă spun că față de 7,5 km de drum județean reabilitați în 6 ani, pe exercițiul financiar 2002-2014-2020, cât au realizat cei de dinaintea mea, am realizat doar în 3 ani 153 km de drum județean, urmează să mai facem 100 km în acest an.

Că în sistemul de sănătate am făcut investiții majore și că avem planuri, proiecte și finanțării pentru ceea ce înseamnă un sistem de sănătate foarte important, nou și de nivel European.

Urmează să investim în Spitalul Județean din Sălaj 140 de milioane de euro în centrul oncologic nou, un bloc operator nou, eficientizare energetică.

Dar cel mai important este că ne gândim întotdeauna la cea mai importantă resursă a unui județ, și anume resursa umană.

Putem să avem bloc operator, putem să avem centru oncologic, putem să avem școli, însă ne trebuie oameni de calitate.

Toate aceste investiții le facem pentru că județul, oamenii, comunitatea noastră are nevoie de ele.

Asta înseamnă administrare liberală. Nu doar demersuri începute pentru proiecte care nu se vor finaliza niciodată, ci proiecte concrete, finanțări, și trecerea la fapte.

Asta face administrația liberală. Asta vom face întotdeauna cei care ne asumăm cu responsabilitate funcțiile în care suntem trimiși de către cetățenii care ne votează.

Dacă ar fi să vorbim de viitor, viitorul este în mâini bune.

Vreau să mulțumesc fiecărui primar liberal pentru că întotdeauna am simțit sprijinul unei echipe puternice.

Din 2020, am funcția de președinte a Consiliului județean și am câștigat cele mai multe primării din județul Sălaj.

Astăzi, avem primari în funcție în număr de 28. Sunt convins că vom avea peste 30 de primari în județul Sălaj după 9 iunie.
Le mulțumesc din suflet tuturor celor care sunt aici pentru toată încrederea și susținerea pe care mi-au acordat-o în acești ani de mandat.
Să ne ajute D-zeu să mergem pe drumul cel bun!”, a spus Dinu Iancu Sălăjanu, în aplauzele prelungite ale celor prezenţi în sală.

 

Lucian Bode: Regiunea de Nord-Vest are patru administrații liberale de succes care au făcut din această regiune un exemplu

Un mesaj de forţă a transmis, de asemenea, şi secretarul general al PNL, sălăjeanul Lucian Bode.

“Țara Silvaniei este un loc binecuvântat de Dumnezeu cu frumuseți naturale, cu oameni credincioși, iubitori de țară și tradiții. Locul care a dat națiunii române mari figuri politice, pe Simion Bărnuțiu, Gheorghe Pop de Băsești, Iuliu Maniu, Corneliu Coposu, adevărați slujitori ai ideii naţionale, ai unităţii neamului românesc şi ai valorilor democratice autentice.

 

Cu o asemenea moștenire politică, istorică și culturală suntem bogați, iar noi sălăjenii știm asta. Păstrăm cu sfințenie și ducem cu noi în lume acest bagaj spiritual și cultural care ne definește ca sălăjeni.

Trecutul ne obligă la un prezent demn și la un viitor ambițios, cu gândul la comunitate și la binele ei. Raportându-ne la trecut, viitorul Sălajului nu poate fi decât liberal.

Într-un județ în care lupta pentru libertăți și drepturi a fost o constantă a istoriei, Partidul Național Liberal are obligația morală să continue lupta, lupta pentru dezvoltare.

Când am lansat platforma Sălajul Liberal pentru alegerile din anul 2020, am chemat alături de noi pe toți cei care pot contribui la proiectul liberal. Iar principalii noștri parteneri au fost sălăjenii. Și nu i-am dezamăgit.

Pentru că acolo unde am câștigat, s-a produs schimbarea. De când am smuls Sălajul din mâinile unei admnistrații care a blocat județul și l-a lăsat la coada clasamentului dezvoltării, Sălajul s-a dezvoltat într-un ritm rapid.

Sălajul liberal a fost o promisiune, o promisiune îndeplinită prin câștigarea Consiliului Județean Sălaj cu Dinu Iancu Sălăjanu, cu tot ce a urmat după.

Cu cei patru ani de dezvoltare accelerată, cu recoduri la investiții în anul 2023, când administrația liberală județeană a investit într-un an, echivalentul a ceea ce s-a realizat în 16 ani, sub o administrație social–democrată.

La Consiliul Județean împreună cu întreaga echipă de consilieri județeni, Dinu a realizat o treabă foarte bună. Liberalii știu să dezvolte comunități, iar Sălajul este unul dintre județele unde se vede transformarea în bine după câștigarea Consilului Judetean în anul 2020 de către PNL. Județelor Cluj și Bihor, li s-au alăturat administrațiile performante liberale din județele Sălaj și Maramureș.

Regiunea de Nord-Vest are așadar patru administrații liberale de succes care au făcut din această regiune un exemplu de bune practici în administrație. Este regiunea cu cea mai mare concentrare de administrații județene liberale și am face istorie dacă din acest an, fiecare regiune de dezvoltare, va fi dominată de administrații liberale.

Se poate să scriem istorie impreună!Uniți și încrezători în forțele nostre, cu rezultatele cele mai bune în guvernarea locală si centrală, se poate!

Am dovedit în doar patru ani, și aici în Sălaj, că suntem capabili și putem construi împreună un proiect de guvernare locală solid și credibil, menit să aducă bunăstare cetățenilor.

Patru ani în care primarii noștri au atras fonduri pentru dezvoltare așa cum a făcut cel mai tânăr primar de oraș din România, Cristi Lazăr la Șimleu, care a realizat proiecte cu impact major în comunitate – investiția de 11 mil. de euro de la Spitalul orășenesc, investiția de 1,5 milioane de euro în cea mai modernă piața agroalimentară din județ și din zonă.

Anul 2020 a fost anul bornă pentru România și pentru județul Sălaj, anul de debut al guvernărilor liberale care au fost toate, rând pe rând, alături de sălăjeni.
(…)
În perioada guvernărilor liberale am avut rezultate pe care nu le-a avut niciun partid de la aderarea la UE încoace.

Am deblocat marile proiecte de infrastructură, am dat drumul la investiții majore, am adus stabilitate într-un context de securitate si economic extrem de dificil.

Pe plan local, am construit împreună pentru Sălaj și am făcut echipă pentru dezvoltarea județului nostru. Am reușit să deblocăm proiecte mult așteptate de sălăjeni – Autostrada Transilvania și Varianta ocolitoare Zalău. Am repornit proiecte de investiții, și aici mă refer la investițiile în infrastructură mare, dar și în rețeaua de drumuri nationale care traversează județul nostru.

Sunt adeptul lucrurilor spuse pe șleau, direct, fără multe menajamente. Județul Sălaj a înregistrat prea mult timp un deficit major de infastructură și proiecte de investiții, ca și cum cineva l-a pus la colț și l-a pedepsit, total nemeritat din păcate.

Faptul că astăzi vorbim despre aceste proiecte și investiții majore, aflate în stadii avansate de implementare, este meritul guvernărilor liberale și a faptului că Sălajul a fost readus la masa Guvernului României.

Guvernările liberale lucrează pentru oameni, nu împotriva lor, și am dovedit asta. Și aici în Sălaj, și la nivel național. Pentru asta, sălăjenii merită și au tot dreptul să-și facă în continuare vocea auzită la cel mai înalt nivel și din 2024 încolo.

Am văzut cum unii au încercat să lucreze împotriva românilor, la guvernare fiind. I-am oprit la timp când au încercat blocarea programului Anghel Saligny. În continuare se prefac că-s de dreapta, deci pro-dezvoltare, și cer votul românilor pentru a moderniza România. Mai fals și ipocrit de atât nici că se poate.

Toate aceste proiecte de dezvoltare pentru care ne-am luptat, și multe altele, sunt șansa relansării economice, iar dezvoltarea pe care o vor aduce va fi una majoră.

Cine are tupeul să spună contrariul sau să arunce în derizoriu aceste proiecte este doar un oportunist politic, un gică-contra de profesie, așa cum sunt mulți politicieni care vin acum și cer votul românilor, deși nu au construit nimic în viața lor.

Numai cine este de rea–credință, nu vede ca în acești 4 ani s-au mișcat lucrurile mai mult decât oricând. Peste tot se construiește, șantierele pornite în anul 2020 sunt o parte finalizate, altele în curs, iar această efervescență a dezvoltării a cuprins toată țara.Pe ce bani se fac toate astea? Pe bani europeni, în special.

Motorul dezvoltării sunt aceste fonduri pe care mulți dintre dumneavoastră le-ați accesat pentru a implementa proiecte pentru comunitățile pe care le conduceți. Nimeni nu poate contrazice această realitate.

Nu în ultimul rând, Sălajul liberal a însemnat echipa. Echipa cu care în anul 2020 am schimbat culoare politică a județului nostru.
Vă mulțumesc tuturor pentru acest efort colectiv pus în slujba cetățenilor și comunităților sălăjene. Acum acest proiect trebuie dus într-o nouă etapă.

La alegerile din 2019 și 2020, PNL a crescut în preferințele electoratului, în județul Sălaj, iar rezultatele politice obținute ne pozitionează drept cea mai mare și puternică forță politică din Judetul Sălaj. Acest rezultat va fi consolidat la alegerile din acest an și am încredere că vom fi pe primul loc în preferințele sălăjenilor.

Am reușit asta în 2020 și vom reusi și în acest an la toate cele 4 tururi de alegeri, iar PNL va da președintele României.
Intrăm în această campanie electorală cu multă speranță. Șansele sunt de partea noastră. Pentru că sălăjenii ne-au acordat încrederea și nu i-am dezamăgit.

Pentru că aici, am dovedit ce înseamnă forța liberalismului și am adus investiții, am făcut proiecte și am arătat că se poate dezvolta în același ritm în care se dezvoltă și statele cele mai puternice din UE.

Pentru asta, nu am mers nici cu trotineta ca să fim cool și nici nu am țipat isteric la televizor. Noi am făcut aici o ”țară ca afară”, dar cu muncă și seriozitate. Am venit cu proiecte, le-am urmărit atent, am fost concentrați pe obiectiv și am reușit.

Pentru asta suntem datori, ca oameni politici de dreapta, să demonstrăm că suntem puternici și avem oamenii potriviți pentru a guverna în interesul cetățenilor.

Ca oameni de dreapta trebuie să condamnăm impostura în politică și să ne păstrăm decența. Cred că oamenii apreciază mai mult măsura, decât mojicia. Măsura este o calitate tot mai rară în politică.

Am dovedit că putem face lucrurile în alt mod, am dovedit că suntem o echipă și avem viziune. Fără să ne plângem de greaua moșternire, fără să vindem gogoși și speranțe deșarte.

Miza acestor alegeri este uriașă pentru noi, iar PNL va fi la guvernare și după 2024, dacă reușim să ne atingem obiectivele electorale ale acestui an.

Sunt încrezător în performanța pe mai departe a filialei PNL Sălaj și în succesul proiectului Sălajul liberal care va intra într-o nouă etapă!
Am dovedit că putem face lucrurile în alt mod, am dovedit că suntem o echipă.

Din 9 iunie, cu Dinu Iancu Sălajanu, cu toți primarii și consilierii județeni și locali, cu aceeași dorință de a dezvolta Sălajul, vom duce Sălajul liberal mai departe.
Nu am niciun dubiu că sălăjenii vor alege rațional și vor alege performanța.

Vă mulțumesc că ați crezut în acest proiect politic, pentru că politica este despre viziune, despre a face bine oamenilor și a dezvolta comunități.
Suntem o echipă care lucrăm pentru oameni și așa trebuie să rămânem!
Sălajul Liberal este drumul nostru, este drumul spre victorie!”, a spus Lucian Bode.

 

Nicole Ciucă: Proiect ccu ele două județe, Sălaj și Cluj, în valoare de 355 de milioane de euro

Şi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut recurs la istorie şi la performanţele şi calitatea liberalilor.

“Mă bucur foarte mult să revin la Zalău, să revin în județul Sălaj pentru că revenim într-un loc unde este generată foarte multă emoție și foarte multă istorie pentru Partidul Național Liberal.

S-au nominalizat aici nume importante pentru istoria noastră și pentru și lupta păstrării românismului, ca Simion Bărnuțiu, Gheorghe Pop de Băsești, Iuliu Maniu, Corneliu Coposu. Trebuie să păstrăm tot timpul în minte, dar și pentru a le păstra memoria, valorile și virtuțile pe care ei l-au promovat. Au fost oameni care au promovat iubirea de țară.

Au fost oameni care au promovat credința în D-zeu, au promovat credința noastră creștină.

Au fost oameni care au promovat valorile familiei și nu în ultimul rând, au fost oameni care au promovat valorile Partidului Național Liberal prin tot ceea ce au făcut și tot ceea ce trebuie să facem și noi de aici înainte.

Au fost oameni care au promovat virtuțile și le-au probat în practică, au fost oameni care s-au sacrificat pe sine.

Au fost oameni care au muncit, oameni care au trudit permanent, zi și noapte ca să-și îndeplinească propriile idealuri. Au fost oameni care s-au dedicat cauzei. Au fost oameni care au avut grijă de toate aceste simboluri despre care noi vorbim astăzi, pe care noi le dăm mai departe generațiilor viitoare.

Iar un reprezentant al generației viitoare este un tânăr primar care vrea să rămână cel mai tânăr, Cristian Lazăr.

Trebuie să facem în așa fel ca, prin tot ceea ce realizăm la Șimleul Silvaniei, domnul primar Boc la Cluj-Napoca, domnul președinte Dinu Iancu Sălăjanu la Sălaj, viitorul primar Cristian Bârsan, La Zalău, Ionel Bogdan la Baia Mare și la Maramureș, să-i împlinim visul lui Avram Iancu.

Trebuie să facem cetățenii fiecărei localități mai bucuroși, mai fericiți și, împreună, prin tot ceea ce fac liberalii astăzi la nivel local cât și la nivel central, să facă națiunea lui Avram Iancu mai fericită.

Venim cu emoție și probabil că ați remarcat, este o emoție pentru că revenim acasă la Lucian Bode și, deși n-a vrut să lase să se vadă că are emoții, vă spun eu că are emoții, cum, de altfel, a avut și domnul președinte Dinu Iancu Sălăjanu. Dânsul erau obișnuit să primească aplauze pentru ceea ce cânta și acum îl aplaudăm pentru ceea ce a creat și a lucrat.Și a creat destul de multe în județul Sălaj.

La nivel județean, că vorbim de drumuri, că vorbim de servicii medicale, că vorbim de sprijin pentru sport, că vorbim de persoane cu dizabilități care, într-adevăr, au nevoie de acest ajutor,

Îl avem aici pe domnul Daniel Buda, președintele filialei noastre de la Cluj. Au reușit să dezvolte împreună un proiect cele două județe, Sălaj și Cluj în valoare de 355 de milioane de euro, din care vor dezvolta rețelele de apă potabilă și apă uzată.

Nu sunt bani puțini pentru un obiectiv atât de important pentru ambele județe.

Și dincolo de acestea, ceea ce cred că este mai important, este să ne uităm la modul în care au folosit banii din bugetul consiliului județean, schimbând raportul între investiții Bihorul, Oradea au reușit să dezvolte și să facă foarte cunoscută Oradea și Județul Bihor printr-o administrație care s-a canalizat pe nevoile cetățenilor. Vă felicitam domnule președinte pentru ceea ce ați realizat la Sălaj!

Problema este ca nu este suficient, mai este un lucru care trebuie realizat, la Primaria municipiului Zalău.

Avem un candidat care are o echipă care a probat în practică ceea ce trebuie făcut în administrație și are nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a face cunoscute aceste proiecte, pentru a face tot ce este mai bun pentru sălăjeni și mediul de afaceri.
Trebuie să consolidăm capitalul local pentru a ne conecta la mediul de afaceri la nivel național. Trebuie sprijinit, motivat, încurajat și asta nu puteți face decât dumneavoastră.

Noi am venit aici pentru a vă oferi toată disponibilitatea, pentru că noi am simțit că nu putem face la București dacă nu suntem ajutați de ceea ce se întâmplă la nivel local.
Iar dumneavoastră nu puteți realiza proiectele daca nu sunteți sprinjiniți de la nivel central.

Cred că trebuie să urmăm exemplul lui Cristian Lazăr și să-i alimentăm energia. Nu trebuie să generalizăm și să spunem că generația tănără nu este dispusă să se sacrifice.

Eu am mare încredere în tinerii de azi pentru că și noi am fost ca ei și aceeași impresie aveam atunci. Trebuie să le transmitem tinerilor încrederea noastră.

Mi-a plăcut faptul că Dinu a menționat că nu o să criticăm pe nimeni. În momentul în care critici, nu mai ești credibil. Noi trebuie să vorbim despre faptele noastre pentru că politica în administrație este precum credința, se bazează pe fapte.

Ca atare, să lăsăm faptele noastre să vorbească și să nu ne temem de ceea ce am făcut în cei 4 ani de guvernare. Perspectiva este ca în noiembrie să împlinim 5 ani de guvernare.

S-au făcut foarte multe lucruri bune, s-au făcut și greșeli. Trebuie să avem această deschidere la dialog, această umanitate, să explicăm, să răspundem pentru ceea ce nu am făcut bine, dar toate aceste chestiuni trebuie cunoscute

Mesajul trebuie multiplicat, iar cei care fac acest luctru sunteți dumneavostră, activul de partid.
Trebuie să le aratăm oamenilor fața reală a PNL”, a spubliniat Nicolae Ciucă.

 

Lista candidaţilor PNL la alegerile locale:

Comuna Agrij – Ștefan Berar

Comuna Almașu – Cristian Boszormenyi

Comuna Băbeni – Dorel Vancea

Comuna Bălan – Daniel Pop

Comuna Bănișor – Teodor Florian But

Comuna Benesat – Sorin Romocea

Comuna Bobota – Mugurel Moraviț

Comuna Bocșa – Daniel Vasile Juca

Comuna Buciumi – Daniel Dobre

Comuna Carastelec – Nagy Tibi

Orașul Cehu Silvaniei – Nelu Blidar

Comuna Chieșd – Dorin Ioan Oros

Comuna Cizer – Daniel Nicolae Roșca

Comuna Coșeiu – Lucian Vulpe

Comuna Crasna – Ionuț Bogdan Hulujan

Comuna Creaca – Eugen Terec

Comuna Crișeni – Vasile Călin Morar

Comuna Cristolț – Cristian Nechifor

Comuna Cuzăplac – Ionel Florin Țîrlea

Comuna Dobrin – Felician Chiș

Comuna Dragu – Angelica Lazăr

Comuna Fildu de Jos – Nicolae Marin Albert

Comuna Gâlgău – Cristian Ungur

Comuna Gârbou – Alexandru Spătar

Comuna Halmășd – Nicolae Moisi

Comuna Hereclean – Bela Vaida

Comuna Hida – Dumitru Petruș

Comuna Horoatu Crasnei – Marian Mirișan

Comuna Ileanda – Dănuț Pop

Comuna Ip – Răzvan Dregan Cosma

Orașul Jibou – Ioana Stanca

Comuna Letca – Călin Ioan Ciorlăuș

Comuna Lozna – Alin Gabriel Pocol

Comuna Măeriște – Vasile Lazăr

Comuna Marca – Ioan Șumălan

Comuna Mirșid – Mircea Păușan

Comuna Năpradea – Vasile Fodor

Comuna Pericei – Călin Pop

Comuna Plopiș – Nicolae Criste

Comuna Poiana Blenchii – Augustin Birtaș

Comuna Românași – Ioan Buda

Comuna Rus – Ioan – Aurelian Cozma

Comuna Sâg – Nicolae Sebastian Peștean

Comuna Sălățig – Grigore Mărieș

Comuna Sânmihaiu Almașului – Dan Drâglă

Comuna Șărmășag – Florin Trandafir Sas

Comuna Șimișna – Vasile Revnic

Orașul Șimleu Silvaniei – Mihai Cristian Lazăr

Comuna Someș Odorhei – Ioan Șandor

Comuna Surduc – Alin Cristian Băbănaș

Comuna Valcău de Jos – Ioan Roșan

Municipiul Zalău – Cristian-Claudiu Bîrsan

Comuna Zalha – Vasile Traian Seliștean

Comuna Zimbor – Gabriel Mureșan

Jud. Sălaj – Dinu Iancu SălăjanuLasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *