Poliţiştii sălăjeni, în acţiune la Cehu. 69 de amenzi în valoare de 21.530 de lei. Controale pentru alcool şi droguri


Poliţiştii sălăjeni au afectuat o acţiune în oraş, ocazie cu care au aplicat 69 de amenzi, în valoare de 21.530 de lei.

“Joi, 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au acționat alături de reprezentanți ai R.A.R. Sălaj, în localitatea Cehu Silvaniei, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor de natură antisocială, combaterea delictelor silvice, reducerea riscului rutier și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum și pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii din Cehu Silvaniei au legitimat 96 de persoane, au verificat 87 de autovehicule, au efectuate 49 de testări pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv și au efectuat controale la patru societăți comerciale.

În urma neregulilor constatate, polițiștii sălăjeni au aplicat 69 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 21.530 de lei. Dintre acestea, 66 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului circulației rutiere și alte trei sancțiuni au fost aplicate conform Legii nr. 61/1991.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut trei permis de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare.

Polițiștii sălăjeni desfășoară permanent acțiuni, în vederea menținerii unui climat de siguranță în rândul cetățenilor, reducerea riscului rutier, impunerea fermă a legii și, în general, combaterea faptelor de natură penală sau contravențională”, informează IPJ Sălaj.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *