Primarul Zalăului, Ionel Ciunt, a luat startul către un nou mandat


Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, și-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat în fruntea administrației zălăuane. Alături de actualul edil, au mai fost prezenți la eveniment colegii săi care fac parte din echipa social-democrată, propusă pentru Consiliul Local Zalău.

“Astăzi am înscris oficial în cursa electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 o echipă pentru_Zalău, o echipă de PROFESIONIȘTIi!
Și de această dată, în lista de consilieri locali se regăsesc oameni care au făcut și fac performanță în domeniile lor de activitate – medici, profesori, ingineri, avocați – domenii față de care administrația locală trebuie să aibă toată deschiderea și care trebuie să găsească cele mai bune soluții la nevoile comunității.
Încrederea acordată de mii de zălăuani în cele două mandate de primar și nobila misiune de a fi în slujba semenilor mei mi-au dat forța necesară să muncesc cu responsabilitate și dăruire, să găsesc soluții la multe din nevoile oamenilor și să continui proiecte care au ca scop creșterea calității vieții în comunitatea noastră și mai ales crearea de condiții moderne, la standarde europene.
Am ales să candidez pentru un nou mandat de primar al municipiului Zalău pentru a continua proiectele de investiții demarate în municipiu și pentru că tot ceea ce am realizat până acum înseamnă FAPTE_nu_vorbe!”, a spus primarul Ionel Ciunt pe pagina sa de Facebook, imediat după evenimentul amintit.One thought on “Primarul Zalăului, Ionel Ciunt, a luat startul către un nou mandat

  1. Fapte, nu vorbe. Cuvinte care și-au găsit reper in activitatea bogata pe care ați desfășurat-o. Va felicit pentru realizări, ne întâlnim după alegeri in aceleași situații personale . Mult succes, domnule primar

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *