Primul mare festival de rock open-air organizat în Sălaj – Rock’n’RO Festival – își deschide porțile în perioada 14-16 iunie 2024


Rock’n’RO Festival este primul mare festival de rock open-air organizat în Sălaj, îndelung așteptat și printre puținele festivaluri, dacă nu chiar singurul axat exclusiv pe genurile rock glam / hard-rock / heavy-metal din România.

Evenimentul se va desfășura într-o zonă excepțională din muntii Meseș, pe drumul înspre localitatea martir Treznea (Sălaj), la aproximativ 10 km de Zalău (2 km din vârful Meseșului). În toate sectoarele din zona festivalului este asigurat acces lejer persoanelor cu handicap locomotor.

Organizat de Asociația Rock’n’Roll Center, festivalul își propune o scenă nebună și extrem de energizantă ce doar “pe-afară” se mai întâlnește.

Artiștii confirmați până la acerastă dată sînt: H.e.a.t. (SE), Axxis (DE), Bonfire (DE), Temple Balls (FIN), Speed Stroke (IT), Amalgama (RU), Superhorror (IT), Twister (HU), Tuzmadar (HU), Stiff Kicks (RO), Mustang (RO), Ataria (RO)… unii dintre ei în premieră pentru România.

”Prețul intrărilor am prefera să fie considerate doar corecte, nu mici… Bine, în comparatie cu altele chiar sunt mici… Dar așa trebuie să fie la un festival… să și-l permită oricine. Rock-ul nu ar trebui să facă niciodată diferențe de statut social. Vrem să arătăm cum e să pleci de la un concert și să nu știi cu ce să începi a povesti altora… să fii în delir… să te întrebi de ce nu s-a întamplat asta mai devreme. Vă așteptăm în număr cât mai mare!”, spune Nelu Brindea, organizatorul festivalului.

Biletele se pot achiziționa online de pe https://www.ambilet.ro/tc-events/rocknro-festival-2024/ sau direct de la Rock’n’Roll Center Zalău.

Copiii cu vârste între 12-16 ani (împliniți până la data de 16 iunie inclusiv) vor avea reducere în baza prezentării unor documente (certificat naștere și carnet elev cu fotografie) Copiii sub 12 ani au acces gratuit.

Biletele cu valabilitate de o zi pot fi folosite în oricare dintre cele trei zile de festival, la alegere.

Participantii vor avea asigurat transport Zalău-Festival și retur, gratuit sau contra sumei echivalente cu cea a transportului urban din oras.

În spațiul dedicat festivalului se poate parca și campa (corturi & rulote) contra unor sume de bun simț care vor include câte o cafea sau ceai în fiecare dimineață. Motocicletele vor avea asigurată parcarea gratuit. Zona este securizată și pe timp de noapte.

Sunt interzise aprinderea focurilor de către participanți, precum și pătrunderea în incintă cu alimente, băuturi, substanțe interzise și obiecte ce pot provoca răni altor persoane. Ca la orice astfel de festival, unele norme de siguranță igienico-sanitare sau de securitate sunt absolut necesare și chiar impuse de lege.

În cazul alimentelor și băuturilor pot exista excepții individuale aprobate de organizator.

Biletele achiziționate nu se pot returna.

Detalii individuale se pot solicita prin messengerul paginii oficiale facebook a festivalului Rock’n’RO festival https://www.facebook.com/profile.php?id=61557391870829  sau prin SMS la tel. 0757744368.

Informații și relații pentru comercianții ambulanți la tel. 0757744368.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *