Prinși de polițiști și puși după gratii


Polițiștii Serviciului Investigații Criminale au pus în executare, miercuri, 19 iunie 2024,  un mandat emis de Judecătoria Jibou pe numele unui un bărbat de 49 de ani, din localitatea Romita, județul Sălaj.

Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 6 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

De asemenea, în 20 iunie a.c., la ora 12.00, polițiștii Secției nr.2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au depistat și încarcerat un tânăr de 25 de ani, din localitatea Romita, județul Sălaj, urmărit național.

Pe numele acestuia, Judecătoria Jibou a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Cei doi bărbați au fost conduși la Penitenciarul Satu Mare, în vederea executării pedepselor la care au fost condamnați.

Tot joi, 20 iunie 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat și încarcerat un bărbat de 37 de ani, din municipiul Zalău, condamnat la închisoare.

Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani și două luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi transferat la penitenciar, în vederea executării pedepsei la care a fost condamnat.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *