Reținut de polițiști, după ce a fost depistat în trafic cu alcoolemie de 1,44 mg/l


Un bărbat de 39 de ani, din municipiul Satu Mare Polițiștii, a fost reținut, luni, 29 aprilie 2024, de polițiștii  Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău, acesta conducând un autoturism având o alcoolemie de 1,44 mg/l.

În urma administrării probatoriului,  bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, fiind cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În seara zilei de 28 aprilie a.c., bărbatul în cauză a fost depistat în trafic de polițiștii Biroului Rutier, pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Marți, 30 aprilie a.c., bărbatul va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *