Run to the Hills Crasna – 2024, o aventură de neuitat în inima naturii


Sportul, cultura și sănătatea se vor regăsi la “Run to the Hills”, festival de alergare care va avea loc în 29 iunie 2024, în incinta Centrului de echitație Taltos, str. Lacului nr.20, Crasna.

Acest eveniment promite să aducă împreună pasionații de alergare și iubitorii de natură, pentru o zi plină de activități variate și experiențe memorabile.

Concurs de alergare – Run to the Hills

Protagonistul principal al festivalului este concursul de alergare pe dealurile din Crasna. Traseele bine marcate și variate ca dificultate vor oferi participanților oportunitatea de a-și testa limitele și de a se bucura de frumusețea naturală a zonei. Concursul va include mai multe categorii și distanțe, astfel încât să fie accesibil pentru alergători de toate nivelurile. Cei mai rapizi și mai rezistenți alergători vor fi recompensați cu premii atractive.

Fiecare participant va primi un kit de start care include un tricou tehnic personalizat, număr de concurs, chip de cronometrare și produse energizante. De asemenea, pe traseu vor fi amplasate puncte de hidratare și alimentare pentru a asigura necesarul de energie și hidratare al alergătorilor.

Târg cu meșteri și producători locali – Back to the roots

În paralel cu concursul de alergare, festivalul va găzdui un târg cu meșteri și producători locali din Țara Silvaniei. Vizitatorii vor putea descoperi și achiziționa produse tradiționale, obiecte de artizanat, delicatese locale și multe alte surprize. Târgul “Întoarcere la rădăcini” este o oportunitate excelentă de a sprijini comunitatea locală și de a redescoperi tradițiile autentice ale regiunii.

Simpozioane despre sănătate – Holistic Health

Pentru a completa experiența, vor fi organizate și simpozioane pe tema sănătății holistice. Aceste sesiuni vor acoperi subiecte diverse, de la nutriție și stil de viață activ, până la tehnici de reducere a stresului și echilibrul între corp și minte. Prezentările vor fi susținute de experți în domeniu, oferind participanților cunoștințe valoroase și inspirație pentru un stil de viață sănătos.

”Vă așteptăm să petreceți o zi de neuitat în mijlocul naturii, bucurându-vă de sport, cultură și sănătate la «Run to the Hills»!”, este mesajul organizatorilor.

Mai multe informații și înscrierile la competiția de alergare se pot face online de pe site-ul oficial al evenimentului www.runtothehills.ro până în data de 18 iunie 2024 ora 23:59.

Organizatori: Consiliul Județean Sălaj, A.D.I. Țara Silvaniei, Asociația Silvafun și Primăria Crasna.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *