Sălăjenii se topesc în acest weekend! Se anunță temperaturi infernale


Județul Sălaj se află sub avertizare meteo de caniculă. Temperaturile prognozate se ridică la 36-37 de grade Celsius.

Meteorologii au emis pentru zilele de sâmbătă și duminică cod roșu pentru mai mult de jumătate din țară și cod portocaliu de caniculă, cu temperaturi de până la 40 de grade în mai multe județe, între care și Sălajul. Disconfortul termic va fi extrem de accentuat.

Potrivit reprezentanților ANM, Codul Roșu este valabil în Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia și Moldova, unde vor fi înregistrate temperaturi maxime între 37 și 41 de grade. Codul portocaliu vizează județele din Maramureș, Transilvania, Dobrogea și zona Carpaților Orientali, cu temperaturi maxime de 35-40 de grade.

Meteorologii avertizează că valul de căldura va continua să se intensifice și că disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Minimele nu vor coborî sub 20 de grade Celsius.
Acesta este cel mai extins cod roșu emis vreodată de ANM. Valul de căldură va persista în toată țara și în zilele următoare.One thought on “Sălăjenii se topesc în acest weekend! Se anunță temperaturi infernale

  1. Total incompetenti(oricum nu au nici un fel de rușine).Sa lași un sat întreg fără apă potabilă 5 zile se poate numi crimă. Alte sate au apă.Noi sintem de sacrificiu?

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *