Se sistează temporar distribuția gazelor naturale pe 15 străzi din municipiul Zalău


Pentru cuplarea unor conduce noi la sistemul de distribuție, Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaz, luni, 8 iulie 2024, între orele 09.00 și 20.00, pe următoarele străzi din municipiul Zalău: Cetății, Măgurii (Măgurice), Lazuri, Macilor, Cimitirului, Bujorilor, Fundătura, Moigradului, Plevnei, Pădureni, Luncii, Deleni, Mioriței, Luminișului și Onului.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

”În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Regretăm disconfortul creat și le mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat pentru desfășurarea acestor lucrări”, se arată într-un comunicat al Delgaz Grid.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *