Secretarul de stat Bogdan Ilea lasă Ministerul Justiției pentru avocatură


Secretarul de stat în Ministerul Justiției, liberalul sălăjean Bogdan Ilea, a anunțat aseară pe o rețea de socializare că renunță la funcția amintită, intenționând să se întoarcă în avocatură.

“După trei ani în care am îndeplinit mandatul de secretar de stat în Ministerul Justiției, revin în avocatură. Principala mea prioritate pe durata mandatului de secretar de stat a fost să-mi servesc țara cu profesionalism și integritate. Plec din Ministerul Justiției cu o bogată experiență profesională care îmi va fi utilă în viața de avocat. Adresez mulțumiri pentru buna colaborare ministrului justiției, Alina Gorghiu, și tuturor colegilor cu care am dus la bun sfârșit multe proiecte și am gestionat situații complicate. Gânduri bune tuturor!”, a transmis Bogdan Ilea pe Facebook.

Bogdan Ilea fost numit secretar de stat în Ministerul Justiției în mandatul premierului Florin Cîțu, în februarie 2021.

Reamintim că, încă din anul 2005, Bogdan Ilea a activat în avocatură, astfel ca la vârsta de 33 de ani, mai precis în anul 2015, acesta a fost ales decan al Baroului Sălaj. La acea vreme era cel mai tânăr decan din țară, dar și membru de drept al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România. Ulterior, în anul 2019, Bogdan Ilea a fost ales în Comisia Permanentă a UNBR, fiind și aici cel mai tânăr membru.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *