Şi beat, şi fără permis, şi cu număr fals de înmatriculare, şi cu viteză. Poliţiştii IPJ Sălaj l-au reţinut


Un bărbat de 37 de ani, din Zalău, a fost reţinut de poliţişti, după ce a fost prins băut la volan, fără permis, cu un autoturism cu număr fals de înmatriculare, dar şi cu viteză.

“Reținut de polițiști, după ce a fost depistat în trafic, în timp ce conducea sub influența alcoolului și cu permisul reținut, un autoturism cu număr fals de înmatriculare.

Joi, 25 aprilie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispun reținerea pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Zalău, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Acesta a fost depistat în trafic de polițiști, la ora 20:49, pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 76 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Totodată, polițiștii Biroului Rutier au stabilit că autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani este neînmatriculat, acesta având montate plăcuțe cu număr de înmatriculare atribuit unui alt autovehicul.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză”, informează IPJ Sălaj.One thought on “Şi beat, şi fără permis, şi cu număr fals de înmatriculare, şi cu viteză. Poliţiştii IPJ Sălaj l-au reţinut

  1. Pingback: Ora Sălajului

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *