Şi înşelată, şi cu drujba furată. A păţit o sălăjeancă din Şimleu. Atenţie la meşteri bihoreni!


Cinci bărbaţi din Bihor i-au pus gând rău unei sălăjence din Şimleu Silvaniei, pe care nu numai că au înşelat-o cu lucrările pe care urmau să le facă laun gard, dar i-au furat şi drujba din bătătură.

“Identificați și cercetați de polițiștii din Șimleu Silvaniei, pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune și furt.

La data de 25 aprilie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au identificat și cercetat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 56 de ani, toți din județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt și înșelăciune.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 8 aprilie a.c., ar fi înșelat o femeie de 60 de ani, din localitatea Șimleu Silvaniei, promițându-i că îi vor realiza o lucrare de construcție a gardului locuinței, în schimbul a 15.000 de lei. La aceeași dată, femeia de 60 de ani le-ar fi oferit acestora 10.000 de lei, avans pentru executarea lucrării, iar după primirea banilor, bărbații în cauză ar fi plecat de la fața locului și, totodată, ar fi sustras un motofierastrău în valoare de 400 de lei.

Polițiștii au recuperat parțial prejudiciul cauzat și l-au restituit proprietarei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de înșelăciune și furt, în vederea documentării întregii activități infracționale a celor cinci bărbați”, informeză IPJ Sălaj.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *