Tânăr motociclist omorât lângă Jibou


Polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Jibou au fost sesizați ieri, după ora 19.00, prin apel 112, cu privire la faptul că, între localitățile Jibou și Popeni s-a produs un accident rutier în care sunt implicate un autoturism și o motocicletă.

 

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că, o femeie de 41 de ani, din localitatea Jibou, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, la punerea în mișcare a acestuia nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga, intrând în coliziune cu un motociclu condus pe direcția Popeni – Jibou de un bărbat de 31 de ani, din localitatea Tihău, județul Sălaj.

 

În urma accidentului rutier, bărbatul de 31 de ani a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la o unitate medicală, unde, din păcate însă, cu tot efortul medicilor, victima a decedat.

 

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.4 thoughts on “Tânăr motociclist omorât lângă Jibou

 1. Este incredibil de trist să citești aproape în fiecare săptămână sau chiar la interval de 2, 3 zile astfel de vesti! Și asta doar aici, în zona noastră, ruta Jibou – Zalău. Cum este posibil să se circule așa de iresponsabil pe șoselele noastre? De ce ne credem toți piloți de curse și oare de ce nu avem noțiunea de respectare a regulilor de circulație???
  Nu, nu este vorba de șosele , nici de calitatea acestora, nici de lipsa autostrăzilor, nici de faptul că trecem dintr-o localitate în alta…Din păcate este vorba despre lipsa noastră de educație civică, rutieră, bun simț și respectiv în trafic….E foarte trist mai ales când plătesc cei nevinovați teribilismul și needucatia unora.
  Din păcate nu-i putem educa pe cei de la volan doar atingându-i la portofel! Dar, așa încât să nu le vină să mai iasă cu mașina din curte! Dacă ar trebui să învățăm ceva de la alte popoare civilizate, asta ar trebui să învățăm!
  Să fie amenzile cât de mari astfel încât să te uiți de 10 ori înainte să faci o manevră în circulație!
  Iar despre atenția pe care o acordăm motocicliștilor, bicicliștilor, pietonilor…nici nu mai e nimic de spus!
  E foarte trist!

  1. E foarte trist într-adevăr… Dar și sa zbori cu motocicleta pe drum public unde limita e de 70 km și tu sa ai aproape 200 îți ceri singur moartea.. Oricât De pasionat sa fii ar trebui sa respecte toată lumea regulile de circulație. Tragic oricum..

  2. E foarte trist… Dar sa nu uitam ca și motocicliștii nu numai ce i cu mașina sunt teribilisti și sincer își cauta moartea.. Sa circuli cu aproape 200/ora pe drumuri publice.. Sa te strecori ca tu te crezi regele șoselelor… Și ei trebuie sa fie la fel de atenti. Păcat de ce santamplat

   1. Da nici sa te întorci in mijlocul drumului ca și cum ar fi drumul tau nu mi se pare corect . Iar România e singura țara unde conducătorii auto scapa usor daca omoara un motociclist pentru ca se da vina pe motociclist . Deci daca esti pe 2 roti și esti omorât e vina ta , daca esti pe 4 roti esti smecher . La fel și pietonii are cred ca o masina de 1 tona și ceva o poti opri la secunda ca ei sau aruncat pe trecere și îs nemuritori .

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *