Tânăr prins imediat ce i-a furat unei fete un portmoneul


Un tânăr de 23 de ani a fost prins imediat de poliţiştii sălăjeni, după ce i-a furat unei fete de 19 ani portmoneul, în timp ce aceasta era într-un magazin.

“Depistat cu operativitate de polițiștii de ordine publică, după ce ar fi sustras un portmoneu dintr-un magazin.

La data de 4 aprilie a.c., la ora 03.24, polițiștii Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U 112 de la o tânără de 19 ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unui magazin din Zalău, o persoană necunoscută i-a sustras portmoneul în care avea actul de identitate, bani și un card bancar.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și în imediata apropiere a magazinului au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 23 de ani, din municipiul Zalău.

Portmoneul a fost recuperat și predat tinerei de 19 ani.

În cauză, polițiștii de ordine publică au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului de 23 de ani”, informează IPJ Sălaj.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *