Un pas important pentru Patrisia Gog în lumea artei, printr-o expoziție de pictură la Sinagoga din Șimleu Silvaniei


Ideea de comunitate e altfel, aici, în Șimleu Silvaniei. În orașul de la poalele Măgurii, oamenii știu să își fie aproape unii altora. Poate și pentru că Șimleu Silvaniei are o istorie bogată în tot ceea ce înseamnă cultură. Ori, poate, pentru că oamenii de aici înțeleg conceptul de comunitate în adevăratul sens. Cert e că, la fel ca la multe alte activități, Sinagoga din oraș a fost plină de oameni veniți pentru a-i fi aproape Patrisiei Gog, la expoziția personală de pictură. Pentru un artist în devenire, pentru orice artist, de altfel, e important asta.

 

 

Picturile Patrisiei chiar sînt frumoase. Se vede atenția la detalii, la combinarea culorilor, la lumina din culori, astfel încât pictura să pară o lume aievea. Pe lângă talent, însă, mai e ceva care se vede, și anume, profesorul, călăuzitorul într-ale picturii.

Patrisia Gog, elevă în clasa a 9-a, e îndrumată de pictorul Dumitru Costălaș, la cercul de pictură Silvan Art. Expoziția de față vine pentru că ”atunci când îți dai silința, când îți dedici timpul picturii și muncești, meriți o expoziție personală”, așa cum a spus Costălaș, cel care i-a fost alături Patrisiei tot timpul evenimentului.

Și pentru că e vorba de un eveniment public sînt de menționat unele lucruri.

Publicul numeros, în special copii și tineri, mulți colegi de-ai Patrisiei de la Silvan Art. Și e important ca prietenii, colegii să îți fie aproape.

 

– articolul complet pe Reporter pur și simplu –

Patrisia Gog a făcut un pas important în lumea artei, printr-o expoziție de pictură la Sinagoga din Șimleu SilvanieiLasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *