Un sălăjean și-a agresat soția și s-a baricadat în casă înarmat cu un topor


Violența în familie nu este un fenomen nou în societatea românească, dimpotrivă. Sute de astfel de cazuri sunt înregistrate în județul nostru, anual. Unul dintre cazurile recente, care a avut loc recent în Sălaj, a fost soluționat cu bine, din fericire, de către oamenii legii, fapt semnalat de către Inspectoratul de Poliție Sălaj pe pagina sa de facebook.

“Bianca, Vlad și Sorin, negociatorii noștri, au demonstrat încă o dată ce înseamnă să fii un profesionist.
Vrei să afli cum? Îți povestim acum:
Bianca, Vlad și Sorin au fost solicitați să intervină la un caz destul de dificil – un bărbat și-a agresat soția, după care s-a baricadat în casă, a luat cu el un topor și a amenințat că va lovi pe oricine se apropie de el.
După ce i-au ascultat povestea de viață, nemulțimirile și motivul care l-a determinat să reacționeze în acest mod, cu vorba bună și prin puterea convingerii, colegii noștri i-au câștigat încrederea bărbatului.
Au reușit să îl calmeze, să-l determine să iasă din casă și să renunțe la topor.
Dragi colegi, mulțumim pentru munca depusă, implicare și seriozitate!
Nu uitați, violența nu este niciodată o soluție!”, atrage atenție IPJ Sălaj.

Menționăm că evenimentul a avut loc de curând, mai precis în 14 mai, în localitatea Chichișa, comuna Românași. Din fericire, cum spuneam mai sus, conflictul a fost ameliorat, însă agresorul, care în cazul de față are venerabila vârstă de 72 de ani, ar putea recurge oricând la astfel de gesturi. Asta în condițiile în care soția agresată a refuzat să solicite un ordin de protecție provizoriu, act juridic care i-ar fi interzis agresorului să se apropie de victimă.Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *